28.9 C
Belgrade
utorak, 27 jula, 2021

PROFA VULETIĆ PORUČIO VUČIĆU: Vratićemo te u ćevapdžinice, boleće te kad te dohvatim! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Boleće Aleksandra Vučića Krušik, Jovanjica, lažne diplome, boleće ga Stanika i dva minuta, tetka iz Kanade, boleće ga Savamala. Boleće ga pad helikoptera, Palma, telekom, keramičar koji voli novinarke koje klekn rekao je profesor Vladimir Vuletić na snimku koji je postao viralan. Snimak je usledio kao odgovor na gostovanje Aleksandra Vučića u Ćirilici kod starog UDBA saradnika Milomira Marića.

Novi politički pokret „Crno na belo“ zvanično je osnovan u utorak 1. juna, nakon što je nekoliko dana dana ranije profesor Vladimir Vuletić najavio osnivanje nove političke organizacije.Vuletić osnovao stranku "Crno na belo"Foto: Newsmax Adria (Screenshot)Vuletić je potvrdio za Nova.rs da je danas stiglo rešenje iz APR, te da je zvanično doneta odluka o osnivanju nove političke organizacije. „Danas je baš stigla potvrda da je pokret zvanično registrovan, pa i zvanično krećemo sa radom„, potvrdio je za Nova.rs profesor Pravnog fakulteta.

Pre nekoliko dana, Vuletić je najavio da će biti formirani gradski i opštinski odbori, te da će se pokret boriti za „pravnu i pravednu državu“. Naglasio je da je pokret je antirežimski, ali podjednako udaljen i od stavova, delanja i ponašanja „takozvane srpske opozicije“. „Ovo je pokret koji će najviše ličiti na ono što su projektovali studenti na protestima 1996. godine, kada su program definisali sa ‘Ne desno, ne levo, već pravo, ne bezakonje već pravo’ i pokušaćemo da građanima ponudimo program koji se može svesti na poruku da je jedino pravna država garant za sve„, kazao je pre nekoliko dana Vuletić.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti