35.4 C
Belgrade
četvrtak, 30 juna, 2022

PROFA VULETIĆ NATEGAO VUČIĆA: On je patološki lažov, bolesnik i izdajnik!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Gost Slavija info bio je profesor na Pravnom fakultetu i bivši potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić. U emisiji Intervju objasnio je razloge pojavljivanja Zvezdana Terzića na televiziji Prva kod Filipa Čukanovića, veoma bliskog prijatelja Aleksandra Vučića. Pitanja koja mu tamo nisu bila postavljenja oko prodaje igrača Terzića, propasti OFK Beograda, duga Crvene Zvezde i mnoga druga Vuletić je objasnio u ovoj emisiji.

Posebno je naglasio da se ne bori protiv Zvezde kao kluba već protiv kriminalnih struktura tamo zaposlenih koji će isti taj klub uništiti kao i prethodne koje su vodili. Osim sporta bilo je dosta reči o politici ali i izdaji zemlje od strane Aleksandra Vučića za koga kaže da je patološki lažov i izneo činjenice o njegovim nedelima suprotim Ustavu i zakonu.

Posebno se osvrnuo na temu Kosmeta i naglasio da je upravo Vučić dozvolio ovakvo stanje ali i podsetio da ni u vreme Borisa Tadića ovako nije bilo da je čak i on više vodio računa o nacionalnim interesima i da je verovatno zbog toga i zamenjen.

- Advertisement -

Preporučujem svima ovu zanimljivu emisiju.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti