PRODAVAČICA NA SLOBODI: Drago mi je što me zovu Tajsonka

Obavezno pročitajte

Sadija D. (37), prodavačica koja je u nedelju na pijaci na Vidikovcu nokautirala komunalnu milicajku Alisu M, posle dva dana provedena u pritvoru, puštena je ovog popodneva na slobodu.

Podsetimo, odmah nakon incidenta na Vidikovcu, kada je komunalna milicajka sa lakšim povredama završila u Urgentnom centru, policija je privela Sadiju.

- Advertisement -

Po slovu zakona njoj za napad na fizičko lice, koje je zadobilo lakše telesne povrede, preti kazna zatvora od 2 do 8 godina, ukoliko u daljem toku procesa ne dođe do prekvalifikacije krivičnog dela za koji se tereti.

 Malo mi jeste drago što me zovu Tajsonka, sad ste me baš nasmejali tim nadimkom. Čula sam i da me mnogi podržavaju i da su stali na moju stranu. Zahvalna sam mom narodu. Hvala Srbiji! – naglasila je Sadija za Kurir po izlasku iz pritvora.

Ona je demantovala neke navode da se sve ovo dogodilo zbog ličnog sukoba koji navodno datira od ranije između nje i milicajke u vezi sa mestom za nelegalnu prodaju robe.

SourceKurir

2 COMMENTS

  1. Provocira pa kad dobije onda mora u urgentni cak. Kakva je to policija koja pada od jednog udarca. Sta se zene oblace u uniforme policije i nose pendreke to je za muskarce jer da je na tom mestu muskarac bio ovo se ne bi desilo. Jos jedan dokaz gde zenama nije mesto samo preve probleme

  2. Gospodjo, Olga, ja se nalazim uvredjena Vasim komentarom. Ja sam saobracajac, po struci i kako to da mi nije mesto tu? Nismo sve iste, ljudi su razliciti. Stvar je u tome koliko ko ima dusu i gde je svoju diplomu zaradio.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu