PROCUREO SNIMAK: Evo šta je Putin tražio od Lazanskog, a tiče se Vučića

Obavezno pročitajte

Pojavio se video snimak u kojem ambasador Srbije u Moskvi  Miroslav Lazanski opisuje kako je protekao njegov susret sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

– Ceremonija uručivanja akreditiva predsedniku Putinu bila je zaista vrlo imrpesivna, od samog dolaska u Kremaljski dvorac, postavljeni su gardisti, zatim govor predsednika Putina koji je najveći deo govora posvetio Srbiji i odnosima sa Srbijom istakavši ulogu predsednika Vučića u odnosima Srbije i Rusije, a nije spomenuo nijednog drugog predsednika, a bilo je još 23 ambasadora koji su davali akreditive – rekao je Lazanski.

- Advertisement -

Posle toga usledio je koktel gde smo svi prilazili predsedniku Putinu, on je tada molio da prenesem pozdrave predsedniku Vučiću i izrazio nadu za njihovo ponovno viđanje. Razmenili smo par konvencionalnih rečenica. Razgovarao sam i sa ministrom spoljnih poslova Sergejem Lavrovim i savetnikom za spoljne poslove Ušakovim. Svi su se utrkivali ko će da provede više vremena sa Putinom, eto, meni je to pošlo za rukom i jako sam zadovoljan i impresije su fantastične – rekao je Lazanski.

Sourceespreso

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu