15.6 C
Belgrade
petak, 12 avgusta, 2022

PRIVEDENA JOVANA STOJKOVIĆ: SNS policija upala u njen stan

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Policija velike propagande laži SNS jutros u pola sedam je upala u stan gospođe Jovane Stojković, radi osnovane sumnje da je izazivala širenje panike i straha. Mejnstrim mediji su je nazvali antivakserkom, uprkos tome što ona nikada nije izjavila da je protiv vakcina, već samo da je za slobodu izbora.

Da obavi pretres došlo je dvoje pripadnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, a Stojkovići su to snimali i uživo prenosili na svojoj Fejsbuk stranici.

Policajci su zahtevali  da se prekine snimanje, ali su oni, nakon telefonskih konsultacija sa svojim advokatom, to odbili, jer im je on rekao da se nalaze u svom stanu i da ne mogu da snose nikakve posledice zbog toga.

- Advertisement -

On ih je savetovao i da pretres obavezno bude uz dva svedoka, što predviđa zakon, jer su policajci, kako kažu Stojkovići, hteli to da urade bez njih, dok je Jovana iskazala bojazan da im mogu podmenuti nešto.

Ekskluzivan snimak koji traje više od dva sata možete pogledati na našem portalu na linku koji se upravo nalazi ispod teksta. Presija ludog Aleksandra Vučića nad narodom postaje sve snažnije.

Rekao je u emisiji kod Milomira Marića da je lud i da će se osvetiti svima, a sada to i dokazuje.

- Advertisement -

„Šta očekujete da pronađete u stanu – oružje, drogu. Jeste li nekad pretresali nekom stan zbog izazivanja straha i panike – niste. Ponašate se kao da smo kriminalci“, rekao je Stojković, koji je lekar u zatvoru.

Jovana Stojković je konstatovala da se pretres obavlja zato što se ona zalaže za slobodu izbora pri vakcinisanju dece.

Možda su došli da me optuže da sam silovala nekoga to sada rade, prokomentarisala je Jovana Stojković na snimku.

Nakon što je u stan stigao advokat, objasnio je policajcima da ne mogu da zabrane snimanje, ali da će, u znak kooperativnosti, kad zvanični pretres uz dva svedoka počne, prestati snimati, što je i učinjeno.

A kako nezvanično saznajemo Jovana Stojković je i privedena.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti