5.6 C
Belgrade
četvrtak, 22 oktobra, 2020

PRIPREME ZA VAKCINACIJU 2:Posle VMA smenjeni LEKARI u Novom Pazaru!

NAJČITANIJE

UZNEMIRUJUĆE: Delili drogu osnovcima, roditelji dece ih tukli bejzbol palicama (VIDEO +18 )

U ruskom gradu Barnaul grupa dilera podelila je grupi osnovaca nižih razreda narkotike, uglavnom ekstazi i spid u vidu bombona i žvaka.

“PUTIN OSLOBODIO LAVOVE I TIGROVE“ Na sve spremni da spreče kršenje izolacije?

Jutros na društvenim mrežama "eksplodirala" je vest kako su "ruske vlasti na nalog predsednika Vladimira Putina, oslobodile na stotine lavova, kako...

OGLASILA SE I KUBA: Imamo lek. Spremni smo da snabdevamo i ostatak sveta

Kuba tvrdi da ima dovoljno rezervi antivirusnog leka koji se koristi za lečenje korona virusa da pokrije potražnju kod kuće, kao i potrebe drugih...

EKSKLUZIVA: Ovo je novi sastav Vlade Republike Srbije

Iz dobro obaveštenih izvora iz Nemanjine ulice, ovako će izgledati novi sastav Vlade Srbije:Ana Brnabić, premijer i...

Nakon VMA smenjeni lekari u Novom Pazaru!

Nastavlja se osveta prema doktorima, „političkim nepodobnim“, potpisnicima „Udruženi protiv kovida“. Posle smena na VMA, na red je došao Novi Pazar.

Sa mesta vd načelnice Infektivnog odeljenja OB Novi Pazar zvanično je smenjena dr Lejla Ćeranić. Takođe je smenjen i vd zamenika načelnika Odeljenja hirurgije u toj zdravstvenoj ustanovi dr Džemail Detanac. Oni su jedni od 37 lekara specijalista OB Novi Pazar potpisnika peticije za smenu vd direktora Meha Mahmutovića.
Dr. Džemail Detanac je u obraćanju javnosti sa još četvoro svojih kolega 18. jula izjavio da je Meho Mahmutović odgovoran za opšte stanje u OB Novi Pazar, partijsko zapošljavanje, narušene međuljudske odnose, lošu organizaciju službi i da su odlučil ida dignu glas protiv direktora i njegovih najbližih saradnika.

- Advertisement -


Na ovaj način se obraćamo vama, građanima Sandžaka i cele Srbije, ovom peticijom kao alatom za odbranu sloboda, ljudskih prava, a časnom namerom da ukažemo na promene koje su neohodne za budući razvoj zdravstva, kako u našem gradu tako i šire – rekao je tada Detanac istakavši da situacija u OB Novi Pazar nije bila sjajna ni pre epidemije i da je kolaps kasnije nastao.

lekari

Vd direktora OB Novi Pazar Meho Mahmutović doneo je odluku kojom se stavlja van snage odluka o imenovanju vd rukovidoca Službe za infektivne bolesti u toj zdravstvenoj ustanovi dr Lejla Ćeranić.

Doktorka Ćeranić je tokom poslednjeg talasa koornavirusa u Novom Pazaru rukovodila Infektivnim odeljenjem i po oceni mnogih pacijenata i građana znatno doprinela da se spase mnogi životi.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti

KONOVO LUDILO: Zabraniti kretanja, da se ide samo do prodavnice!

Treba razmišljati o zabrani kretanja u nekom obliku, da se nešto skrati, da se ide samo do prodavnice, rekao je epidemiolog...

NADALOV PLAN KAKO DA SVRGNE NOVAKA SA TRONA: Evo šta Španac mora da uradi da bi bio broj 1!

Rafael Nadal i Novak Đoković učestvovaće na po još dva turnira u 2020. godini, a rezultati će odrediti koji od njih...

VELEIZDAJA: Vučić odbio da oda poštu poginulima u 2. SVETSKOM RATU!

"Aleksandar Vučić je odbio da oda poštu poginulima u oslobađanju Beograda 1944. Umesto toga je na dan oslobođenja Beograda položio venac...

NARODNE STRAŽE POBEDILE : Vojska Crne Gore odustala od vežbi na Sinjajevini!

Načelnik štaba Generalštaba Vojske Crne Gore, pukovnik Aleksandar Pantović, saopštio je da je izviđački tim konstatovao da se nijesu stekli uslovi...

TIODOROVIĆ UKRAO NOVU GODINU: Od kuće SLAVIMO!

Podsetimo, prva je doček Nove godine otkazala Budva u kojoj su tradicionalno nastupale najveće zvezde sa prostora cele eks Jugoslavije.