PRIPREME ZA VAKCINACIJU 2:Posle VMA smenjeni LEKARI u Novom Pazaru!

Obavezno pročitajte

Nakon VMA smenjeni lekari u Novom Pazaru!

Nastavlja se osveta prema doktorima, „političkim nepodobnim“, potpisnicima „Udruženi protiv kovida“. Posle smena na VMA, na red je došao Novi Pazar.

Sa mesta vd načelnice Infektivnog odeljenja OB Novi Pazar zvanično je smenjena dr Lejla Ćeranić. Takođe je smenjen i vd zamenika načelnika Odeljenja hirurgije u toj zdravstvenoj ustanovi dr Džemail Detanac. Oni su jedni od 37 lekara specijalista OB Novi Pazar potpisnika peticije za smenu vd direktora Meha Mahmutovića.
Dr. Džemail Detanac je u obraćanju javnosti sa još četvoro svojih kolega 18. jula izjavio da je Meho Mahmutović odgovoran za opšte stanje u OB Novi Pazar, partijsko zapošljavanje, narušene međuljudske odnose, lošu organizaciju službi i da su odlučil ida dignu glas protiv direktora i njegovih najbližih saradnika.

- Advertisement -


Na ovaj način se obraćamo vama, građanima Sandžaka i cele Srbije, ovom peticijom kao alatom za odbranu sloboda, ljudskih prava, a časnom namerom da ukažemo na promene koje su neohodne za budući razvoj zdravstva, kako u našem gradu tako i šire – rekao je tada Detanac istakavši da situacija u OB Novi Pazar nije bila sjajna ni pre epidemije i da je kolaps kasnije nastao.

lekari

Vd direktora OB Novi Pazar Meho Mahmutović doneo je odluku kojom se stavlja van snage odluka o imenovanju vd rukovidoca Službe za infektivne bolesti u toj zdravstvenoj ustanovi dr Lejla Ćeranić.

Doktorka Ćeranić je tokom poslednjeg talasa koornavirusa u Novom Pazaru rukovodila Infektivnim odeljenjem i po oceni mnogih pacijenata i građana znatno doprinela da se spase mnogi životi.

Ostavite komentar

Najnovije objave

GLASAČKA DIJASPORA IZ LUKSEMBURGA I HANOVERA PREVARENA

Po starom dobro oprobanom receptu računovođe DPS-a i ovog puta ostaviće glasače iz dijaspore na cedilu. Koliko DPS vodi računa...

Još priča na sličnu temu