14.6 C
Belgrade
četvrtak, 19 maja, 2022

PRIJAVIO ŠIPTARSKOG EKSTREMISTU U SRED BEOGRADA: Ono što je usledilo nije mogao ni da sanja! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak u kome beogradski privrednik Srđan Žunić obaveštava javnost o nizu nepravilnosti u postupanju nadležnih organa na njegovu prijavu da se u njegovom komšiluku nalazi albanski ekstremista, ali i događajima koji su usledili potom.


Prema njegovim rečima, sve je počelo pozivom nadležnima, u kojem je otkrio identitet ekstremiste koji živi u njegovoj blizi, ali na koji nisu blagovoremeno reagovali iz policije, da bi godinu dana kasnije izašli na teren i lišili slobode osumnjičenog, nakon čega počinje pravi pakao.

- Advertisement -

On je u svom obraćanju otkrio, da su suprotno pravilima policajci koji su izašli na teren, pozvali njega da bude svedok pretresa strana osumnjičenog ekstremiste, zbog čega se kako sumnja – našao na meti osvete ekstremista.

Kako u svom video zapisu objavljenom na Ju Tjubu navodi, ubrzo je i sam posao meta ekstremista, koji su kako sumnja, prvo podmetnuli požar u njegovom lokalu, a onda i pokušali ubistvo sabotirajući njegovo vozilo.

Po njegovim rečima, on se obratio svim nadležnim organima, ali je celu situaciju dodatno zakomplikovalo postupanje nadležnih iz osiguranja, odnosno lice koje je bilo posrednik u zaključivanju osiguranja, a koje prema njegovim saznanjima ima jake veze u državnim organima.

- Advertisement -

On je kako navodi, postao meta ne samo ekstremista, već i osiguravajuće mafije, a svoja prava i naknadu štete, nije uspeo da ostvari do današnjeg dana, uprkos obraćanju predsedniku, ali i svim relavantnim institucijama.

Prema njegovim rečima, o svemu ovome, obavešteni su brojni novinari, ali i neki istaknuti predstavnici opozicije, koji su takođe ostali nemi na apele da obaveste javnost i razotkriju malverzacije u policiji i osiguranju.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

  1. Tebra Drzava Je Banana…Imaju samo muda da Skidaju deci gace i Unistavaju Srpski Narod Klasicna Peta Kolona…Najbolje bi ti bilo Da ti polako Stvaras Korene U nekoj Drugoj Zemlji,svi polako da idu,evo dosli su migranti oni ce da im rade za SAKU PIRINCA,ali u K….U

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: