26.5 C
Belgrade
nedelja, 14 avgusta, 2022

PRIJAVILI VUČIĆA: Svesno ugrozio život i bezbednost omladine!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Omladina narodne stranke podnela prijavu protiv Vučića

Omladina Narodne stranke je poslala obaveštenje MUP-u o počinjenom prekršaju i podnela prekršajnu prijavu protiv predsednika Srbije i studenta Visoke sportske škole Aleksandra Vučića zbog kršenja epidemioloških mera koje su doneli Republički krizni štab i Vlada Srbije u borbi protiv koronavirusa.

Kako se navodi u saopštenju, Vučić je na svečanom prijemu brucoša bio bez maske „čime je doveo u neposrednu opasnost sve prisutne u prostoriji“.

- Advertisement -

„Naročito je problematično što se na slikama koje je lično on postavio, vidi da je on jedini bez maske, kao i da njegova asistentkinja Suzana Vasiljević, koja nije student ove škole, nepropisno nosi masku“, navodi se u saopštenju.omladina narodna strankaIzvor: Narodna stranka

Petar Mitov „čestitao je brucošu Aleksandru na otpočinjanju studija i poželeo mu da se drži dalje od huligana koji uništavaju sport“.

„U momentu kada se najavljuje novi talas epidemije i zaoštravanje mera, a epidemiolozi nas upozoravaju na opasnost, takvo ponašanje jedne osobe u prostoriji od 30 ljudi je potpuno neodgovorno“, rekao je Mitov.

- Advertisement -

Mitov je pozvao nadležne državne organe da po hitnom postupku procesuiraju „brucoša i delinkventa Vučića“.

Narodna stranka podnela prijavu protiv Vučića zbog nenošenja maske
- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti