PRIJAVILI VUČIĆA: Svesno ugrozio život i bezbednost omladine!

Obavezno pročitajte

Omladina narodne stranke podnela prijavu protiv Vučića

Omladina Narodne stranke je poslala obaveštenje MUP-u o počinjenom prekršaju i podnela prekršajnu prijavu protiv predsednika Srbije i studenta Visoke sportske škole Aleksandra Vučića zbog kršenja epidemioloških mera koje su doneli Republički krizni štab i Vlada Srbije u borbi protiv koronavirusa.

Kako se navodi u saopštenju, Vučić je na svečanom prijemu brucoša bio bez maske „čime je doveo u neposrednu opasnost sve prisutne u prostoriji“.

- Advertisement -

„Naročito je problematično što se na slikama koje je lično on postavio, vidi da je on jedini bez maske, kao i da njegova asistentkinja Suzana Vasiljević, koja nije student ove škole, nepropisno nosi masku“, navodi se u saopštenju.omladina narodna strankaIzvor: Narodna stranka

Petar Mitov „čestitao je brucošu Aleksandru na otpočinjanju studija i poželeo mu da se drži dalje od huligana koji uništavaju sport“.

„U momentu kada se najavljuje novi talas epidemije i zaoštravanje mera, a epidemiolozi nas upozoravaju na opasnost, takvo ponašanje jedne osobe u prostoriji od 30 ljudi je potpuno neodgovorno“, rekao je Mitov.

Mitov je pozvao nadležne državne organe da po hitnom postupku procesuiraju „brucoša i delinkventa Vučića“.

Narodna stranka podnela prijavu protiv Vučića zbog nenošenja maske

Ostavite komentar

Najnovije objave

SPREMA SE NAPAD NA JAKOVA MILATOVIĆA!

Kako nezvanično saznajemo iz krugova jedne od bezbednosnih službi iz regiona, Jakov Milatović je ozbiljno bezbednosno ugrožen i ne...

Još priča na sličnu temu