PRIČA GODINE BRNABIĆKE: „Krenem na Infektivnu i udari me autobus!“ (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Navikli smo na raznorazne izjave Ane Brnabić, ali ona od 28. juna prošle godine iz „Hit tvita“ na Pinku će ostati za pamćenje. Za pokoljenja. Da se prepričava. S kolena na koleno. Da generacije i generacije ne zaborave. I da nam svima bude neprijatno.
Nadahnuto, elokventno, mudro, pametno, u stilu premijerke. Pa, pažljivo pročitajte:

– Nisu svi ljudi koji su pozitivni na kovid preminuli od kovida 19. Evo daću vam samo jedan banalan primer za vaše građane da razumeju… – rekla je Brnabićka.

To su vaši građani, a moji gledaoci – ubacila se voditeljka Verica Bradić.

– Da, vaše gledaoce za naše građane. Ovaj, odem ja, imam recimo simptome, odem u kovid ambulantu, testiram se, imam nalaz – pozitivan. Imam komplikacije, krenem na Infektivnu kliniku, kako dobijem nalaz pozitivan, upisujem kovid, upisuju me dakle u laboratoriji me upisuju u kovid 19 bazu podataka.

Tu nije kraj.

– Krenem na Infektivnu kliniku da me prime ili „Dragiša Mišović“ i udari me autobus. Poginem! I ja sam naravno preminula u toj bazi podataka. Mislite da treba da se bol… brojim kao da sam preminula od kovida 19? I takvih ima iks ipsilon slučajeva – nadahnuto će Brnabić.

Ostavite komentar

Najnovije objave

KASNO ZORAN DRAGIŠIĆ U UKRAJINU STIŽE

Profesor Fakulteta bezbednosti i višestruko dokazani oportunista Zoran Dragišić je i u aktuelnom, za našu državu izuzetno teškom političkom...

Još priča na sličnu temu