16.1 C
Belgrade
nedelja, 2 oktobra, 2022

DOVITLJIVI SRBI: Pronašli način da prevare Vesićevo “OKO SOKOLOVO“ evo kako to rade

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Oko sokolovo i bojkot

Sistem za kontrolu nepropisnog parkiranja počeo je 10. avgusta sa radom i od tada postao prava noćna mora za Beograđane. Ipak, neki dovitljivi vozači našli su način da izađu na kraj sa ovim problemom.

Pored 93 ulice koje je do tada redovno obilazilo, “Oko” je od 1. septembra počelo da nadgleda još 28.

oko,
- Advertisement -

Kako je sistem bivao sve efikasniji i rigorozniji za vozače, tako su oni počeli da se snalaze i traže način da “zeznu” sistem.

Oni najdovitljivi Beograđani prekrili su svoje tablice na automobilima kartonima, kako ih “Oko” ne bi registrovalo i na taj način izbegli kazne.

Podsećamo, novi sistem za kontrolu parkiranja predstavlja sistem za kontrolu nepropisnog parkiranja. Vozila beogradske komunalne policije opremljena novim sistemom u početku su samo snimala prekršaje, dok je od 10. avgusta počelo kažnjavanje i zbog nepropisnog parkiranja. Planirano je da 18 vozila nadgleda  93 beogradske ulice, ali je ta cifra povećana za još 28, koje su, kako je rekao Goran Vesić, uglavnom sa opština Stari grad i Vračar.

- Advertisement -

Pored brojnih kontroverzi koje su izazvane nabavkom samih vozila, na društvenim mrežama brzo su se pojavili snimci na kojima vozila sama prave prekršaje, ili udaraju u plafon garaže. 

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti