PRETILI SMRĆU ĐILASU: Pa ko će onda da pljačka narod ako ubiju i njega i Vučića?

Obavezno pročitajte

Kao odgovor na njen tvit u kom otkriva da je saopštenje Rio Tinta poslato sa imejla Vlade Srbije, potpredsednici Stranke slobode i pravde Mariniki Tepić i njenoj deci stigle su pretnje srmću, takođe preko Tvitera, sa naizgled lažnog naloga.

Ona je pretnje smrću dobila sa Tviter naloga pod imenom Danko Nikolić, piše Nova.rs.

Tepić je u svom tvitu otkrila da je saopštenje Rio Tinta poslato sa imejl adrese Vlade Srbije i napisala da su premijerka Srbije Ana Brnabić i predsednik Aleksandar Vučić „providni“ i da im „neće proći obmana“.

„Saopštenje Rio Tinta poslali sa imejla Vlade Srbije! Nema tog izvlačenja i ‘ukidanja’ kojim ćete prikriti da ste sve vreme sinhronizovani sa Rio Tintom i da samo fingirate sukob do izbora!“ napisala je Tepić, kojoj je na to stigao sledeći odgovor:

„Neceš ti proći više. Džabe ti limuzine i džipovi kada metak prolazi kroz šoferku kao ništa, a ja imam više nego pun šaržer za tebe i tvog žutog gazdu Đilasa svima metak u potiljak redom i vašu decu izdajničku sve…“.

Tviter nalog sa kog je prećeno Mariniki Tepić i njenoj deci napravljen je u januaru 2022. godine. Pored komentara ispod fotografija automobila i žena, praktično jedine objave sa ovog naloga su komentari na tvitove Marinike Tepić (4), Dragana Đilasa (1), Pavla Grbovića (1), Sergeja Trifunovića (1), kao i N1 televizije (2) i naloga „Detektor Laži“ (2).

Uzevši to u obzir, može se zaključiti da je nalog napravljen sa ciljem upućivanja pretnji i vređanja Marinike Tepić i drugih članova opozicije.

Što se tiče pretnje smrću Draganu Đilasu, evo kako je ona izgledala:

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

KASNO ZORAN DRAGIŠIĆ U UKRAJINU STIŽE

Profesor Fakulteta bezbednosti i višestruko dokazani oportunista Zoran Dragišić je i u aktuelnom, za našu državu izuzetno teškom političkom...

Još priča na sličnu temu