PREKI SUD: Vučić goni Noga za pokušaj nasilnog rušenja Ustavnog poretka!?

Obavezno pročitajte

Vučič i preki sud

Poput Tita i Staljina, Aleksandar Vučić je po svemu sudeći krenuo da se obračunava sa političkim neistomišljenicima! Kako saznaje redakcija „Srbin info“, režim planira da podigne optužnicu protiv Srđana Noga po članu 309 – pokušaj nasilnog rušenja Ustavnog poretka zemlje!

Neverovatna optužnica bi tako mogla da bude podignuta protiv čoveka, kojem je policija (priveli ga sa devet vozila kao da je terorista) u gepeku pronašla običnu pušku za pejnt-bol, za koju je imao i račun iz prodavnice!

- Advertisement -


Nezvnanično, Nogu će biti određeno policijsko zadržavanje od bar 48 časova.

Neviđeni diktatorski maniri u Srbiji, po svemu sudeći, postaju redovna praksa. Ukoliko i ostali opozicioni lideri ne budu digli glas protiv hapšenja Noga i ostalih političkih neistomišljenika, postoji realna opasnost da Vučić nastavi da proganja i njih.

Da li je sada realno da očekujemo reagovanje iz Evropske unije, koja bi valjda trebalo da osudi hapšenje opozicije i da osudi diktaturu koje nema nigde na Starom kontinentu, a kamoli u državi koja je pretendent za članstvo u EU?

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dan žalosti u Srbiji: Koja su pravila za građane, a koja za medije

Povodom incidenta u selu Banjska na severu Kosova, u kojem su ubijeni jedan policajac Kosovske policije i trojica napadača,...

Još priča na sličnu temu