Predsednik skupštine opravdava premijerkino „govnari“ upućeno delu opozicije

Obavezno pročitajte

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić izjavio je, povodom psovke koju je premijerka Ana Brnabić uputila poslanicima opozicije, da je predsednica vlade „oštro reagovala“, jer je šef poslaničke grupe Narodne stranke „napao“ članicu radne grupe Vlade Srbije.

Orlić je na televiziji Pink optužio poslanika Narodne stranke Miroslava Aleksića da je napao članicu vladine Radne grupe za podršku mentalnom zdravlju i sigurnost mladih Milicu Pejović Milovančević „bez trunke obzira i bilo kakvog ljudskog osećaja“, iako je ona „jedan od najvećih stručnjaka u toj oblasti“.

- Advertisement -

Aleksić je u petak u skupštini rekao da je u toj radnoj grupi direktorka Instituta za mentalno zdravlje Milica Pejović Milovančević, kućni prijatelj porodice 13-godišnjeg dečaka koji je u OŠ „Vladislav Ribnikar“ ubio devet učenika i radnika obezbeđenja, na šta je premijerka burno reagovala i opsovala Aleksića.

„Ta nakaradna logika – ako imaš ikakve veze sa Vladom Srbije, ti si najgori na svetu. Mi koji smo sedeli u sali nismo mogli da verujemo da to slušamo. Zbog toga je reagovala Ana Brnabić, zbog toga je reagovala da treba da ih bude sramota“, kazao je Orlić.

Orlić je rekao da je na dnevnom redu zasedanja u utorak izveštaj Vlade Srbije o bezbednosti u državi nakon dva masovna ubistva i da se nada da rasprava na tu temu može da bude završena taj dan, ali da može biti nastavljena i u sredu, nakon čega sledi rasprava o izveštaju Regulatornog tela za elektornske medije (REM).

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

NOLE PORUČIO: Neću da idem niz dlaku sistemu! (VIDEO)

Na konferenciji za medije na Rolan Garosu, Novak Đoković je istakao da ne želi da se menja ni da...

Još priča na sličnu temu