NOVI SNIMAK PREBIJANJA: Opet šutiranje, opet mladić i devojka, Srbija postaje zemlja nasilja, NAPREDNJACI UBILI LJUDE U POJAM!

Obavezno pročitajte

Još jedan snimak brutalnog nasrtaja na devojku zabeležen je u Beogradu i objavljen na Instagramu, a kako se može videti glavni akter je ponovo muškarac koji šutira devojku, prenose mediji. Snimak je po svemu sudeći nastao 11. juna u večernjim satima u beogradskom naselju Voždovac.

Na njemu se vidi kako se muškarac i devojka najpre svađaju, zatim gurkaju, a onda je on krvnički šutira u telo, tako da nesrećna devojka od siline udarca pada na pod.

Ona ostaje da sedi na zemlji, a muškarac nonšalantno ulazi u svoj automobil marke „pežo“ i odlazi.

Podsetimo, pre nekoliko dana na društvenim mrežama se pojavio snimak jezivog nasilja na Adi Ciganliji. Nasilnik Nikola V. (34) je udarao, a potom i šutnuo u glavu devojku D. T. (36) u beogradskom kupalištu naočigled više od 20 ljudi. On je brzom reakcijom policije uhapšen, a u tužilaštvu je priznao da je tukao devojku. Nakon saslušanja, na predlog tužilaštva, njemu je određen pritvor.

SourceMediji

Ostavite komentar

Najnovije objave

Stvarni motivi Nikitinove i Stojkovićeve “borbe za Ukrajinu”

Višemesečno kontaminiranje srpske javnosti velikim pričama kvazilidera “ruske opozicije” Pjotra Nikitina (agent FSB) i promašenog advokatskog slučaja Čedomira Stojkovića...

Još priča na sličnu temu