0.4 C
Belgrade
sreda, 26 januara, 2022

ONI SU POSEBNI: Pozorište radi samo za Vučića i Kisić

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Narodno pozorište zatvorilo je svoja vrata za građane zbog loše epidemiološke situacije i novih mera Kriznog štaba, ali ovo nije sprečilo predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministarku za rad, boračka i socijalna pitanja Dariju Kisić Tepavčević da juče prisustvuju predstavi.

Vučić i Kisić su izgleda toliko posebni i drugačiji od ostatka građana da se predstava u Narodnom pozorištu igrala samo za njih dvoje. Sve ovo ispratili su, naravno, fotoreporteri i snimatelji.

Zatvoreni su kafići, restorani, barovi, tržni centri, prodavnice, bioskopi, muzeji, galerije, kozmetički i frizerski saloni, saloni lepote, kladionice, kockarnice, dečje igraonice, teretane, vežbaonice, fitnes centri, bazeni, baloni za sport. Pozorište izgleda nije za privilegovane.Srbija se zatvara od sutra: Mere kao vikendomKisić: Nedelju dana zatvaranja nije dovoljno

- Advertisement -

Ovo je, uprkos lepim fotografijama predsednika i ministarke, razljutio one kojima se ovo isto zadovoljstvo uskraćuje. I nije reč samo o čarima gledanja predstave, već o svakodnevnom ponavljanju kako je epidemiološka situacija loša.

– Potpuno neverovatno. On sam sa Kisićkom u jeku svih zabrana svega u Narodnom pozorištu gleda kompletnu predstavu povodom godišnjice martovskog nasilja na Kosovu – jedan je od komentara na Tviteru.

– U Narodnom pozorištu u toku je svečana priredba. Zbunih se, jer koliko juče rekoše da pozorišta ne rade. U publici samo predsednik Srbije i ministarka za rad i soc.pitanja – to jest glavni epidemiolog i članica med.kriznog štaba. Za njih pozorište radi. Mere su za sitnu raju.

- Advertisement -

– Nadrealno. Ovo normalan čovek ne može sebi da dopusti. Totalna šizofrenija.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti