-3.3 C
Belgrade
petak, 28 januara, 2022

POZIVAO SE NA VUČIĆA I PRETIO LJUDIMA: A sada je na funkciji! Upamtite tu FACU! Upamtite ovog BEZVEZNJAKA!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ukoliko neko želi da napreduje u sistemu ove vlasti, potrebno je da uradi i mnoge „prljave poslove“. O tome svedoči i ponovno postavljanje Miljana Ranđelovića na mesto v.d. zamenika direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

– Vlada donosi rešenje o postavljenju vršioca dužnosti zamenika direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju. Postavlja se Miljan Ranđelović za vršioca dužnosti zamenika direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju od 21. decembra 2021. godine, na tri meseca – objavljeno je u Službenom glasniku.

Ranđelović, inače bivši kadar G17+, čiji je bio i predsednik omladine, ali i narodni poslanik nije poznat široj javnosti. Jedina stvar koju je Ranđelović uradio, a šta je zapalo za oko javnosti jeste to da je pretio 2017. godine gradonačelniku opštine Klokot na jugu Kosova i Metohije da povuče svoju kandidaturu.

- Advertisement -

Dok je vršio funkciju pomoćnika direktora Kancelarije za KiM, sadašnji v.d. zamenik direktora Kancelarije je pretio Strahinji Spasiću, tadašnjem gradonačelniku opštine Klokot da povuče kandidaturu, o čemu je govorio Spasićev otac Srećko.

– Ranđelović mi je rekao da ćemo moji saradnici i ja biti zbrisani, da ćemo morati da se iselimo sa prostora Kosova i Metohije, ako moj sin ne odustane od kandidature u drugom krugu lokalnih izbora. Pozivao se i na Aleksandra Vučića – istakao je Srečko Spasić.

Ranđeloviću je očito smetalo to što Strahinja Spasić nije bio deo Srpske liste, pa je na sve načine pokušao da ga odgovori od kandidature. Na kraju je Ranđelović dobio ono što je tražio, jer Spasić nije postao gradonačelnik.

- Advertisement -

Danas, pet godina kasnije nekadašnji pomoćnik je na mestu v.d. zamenika direktora Kancelarije za KiM. Čovek koji je pretio onima koji nisu uz Srpsku listu odlučuje o sudbinama Srba na Kosmetu…

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti