16.1 C
Belgrade
nedelja, 2 oktobra, 2022

POTVRĐENO: Milo beži iz zemlje!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Milo planira beg

Marko Milaćić, predsednik Prave Crne Gore, smatra da će Milo Đukanović pobeći iz zemlje, i navodi da je on rob sopstvene moći.

„Ja sam dosta gledao njegove grimase, navikao da sa toliko ne slušam šta priča, nego da ga gledam kako priča. Preporučujem da se isključi ton, jer mu ništa ne možemo verovati i da se tako bez tona pogleda intervju i da se tako shvati u kakvom je on stanju, a to je- agonija, panika i očaj“, navodi Milačić i dodaje:

- Advertisement -

„Mislim da namerava da pobegne iz zemlje, ali bih voleo da oseti kako Crna Gora razume demokratiju kroz instituce i njegov primer. Ako je demokrata, kako se predstavlja, onda da proverimo koliko smo dostigli stepen demokratije i ispitamo osvovane sumnje“.

Alt="Milo Đukanović"

Kako dalje navodi poziv u šume je priča tužnog čoveka,

„Poziv na šume je priča tužnog čoveka, koga je pojela moć i pohlepa. On je najgora sudbina samom sebi. Rob sopstvene moći – to je Milo Đukanović“, kaže.

- Advertisement -

Milačić veruje da će prva vlada “slobodne Crne Gore” biti oformljena već u oktobru.

Konstitutivna skupština zakazana je za 23. septembar, kada će biti verifikovani mandati i tada počinje proces za formiranje nove vlade i to će, kako smatra Milačić, biti “zapisivanje istorije”

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti