POTPUNI APSURD: U izolaciji, a ne računaju mu kućni zatvor!

Obavezno pročitajte

Međutim, iako je strpljivo čekao da odsluži dug državi u skladu sa pravnosnažnom presudom, Nikola J. revoltiran je trenutnom situacijom.

-Imajući u vidu da je na snazi policijski čas i da sam kao odgovoran građanin, sin, suprug i roditelj maloletnog deteta svakako 24 sata u kući, potpuno je apsurdno da ću praktično dva puta imati kućni zatvor! Zaista nemam problem sa kaznom, ali imam problem sa peripetijama koje lično trpim i neozbiljnošću pravosuđa u ovom slučaju – kaže naš sagovornik i dodaje da razume situaciju, ali da oseća nepravdu.

- Advertisement -

-Da je država opremljena kako treba, ja bih već odslužio kaznu, pa bih, recimo mogao odvesti porodicu na more. Preživeću ja i ovo, dupli kućni zatvor praktično, ali šta ćemo sa onima koji su recimo osuđeni za nasilje ili teža dela istom merom, a slobodno šetaju zbog istih razloga kao i ja? – ukazuje Nikola J. na potencijalni problem.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Američki ambasador optužio Srbe za nasilje na Kosovu i Metohiji i napad na NATO vojnike

Američki ambasador na Kosovu Džef Hovenijer optužio je na svom Tviter profilu Srbe za eskalaciju nasilja na severu Kosova. On...

Još priča na sličnu temu