19.7 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

POTPIŠITE PETICIJU da se novac predviđen za proslavu Nove godine preusmeri za lečenje bolesne dece!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Potpišite i prosledite peticiju

Našim naizgled malim drugarima, a u stvari velikim i neustrašivim borcima koji se sada nalaze u bolničkim posteljama i biju najvažniju bitku u svom životu potrebna je naša pomoć. Svaki novi dan, sat i minut mogu biti presudni. Ne postoji važnija borba od borbe za život, ne postoji ništa bitnije od života dece. Vrlo često ovi mali heroji ulaze u bitke sa minimalnim šanama da prežive, ali na nama je da im pomognemo da možda ipak budu pobednici.

Potpišite peticiju klikom OVDE !

- Advertisement -

U momentima kada zbog sve većeg broja zaraženih korona virusom postoji zabrana okupljanja, kao i teža materijalna situacija velikog broja građana prouzrokovana ovom krizom, smatramo da je potpuno besmisleno bacati novac nas građana Srbije na organizaciju proslave Nove godine, u bilo kom vidu, bilo uživo, bilo kroz plaćanje nekakvih preskupih online proslava.

Potpišite peticiju klikom OVDE !

Ovo su teška vremena. I mnogi ljudi su izgubili svoje bližnje. Istovremeno ovo je i vreme velike solidarnosti. Možemo da sedimo skrštenih ruku, a možemo probati da uradimo sve što je u našoj moći, kako bi naš novac bio potrošen za prave stvari. Kako bismo njime probali da spasemo one kojima je to potrebno i da znamo da slavljem svake naredne Nove godine, znamo do još neko slavi Novu godinu.

- Advertisement -

Potpišite peticiju klikom OVDE !

Nataša Vlajsavljević, Milica Aleksić, Marina Pavlić, Kristina Urošević i Tim Kreni-Promeni

peticiju,
- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti