14.8 C
Belgrade
subota, 24 septembra, 2022

NAČELNIK GENERALŠTABA OTKAZAO POSLUŠNOST: Vučić je lud, leševi plivaju oko nas

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Gost Slavija info bio je bivši načelnik Generalštaba Zdravko Ponoš. U emisiji Intervju Ponoš je otkrio kako informacije iz službi cure ka opoziciji ali i kako sve više afera a i tela isplivava na površinu. U emisiji Ponoš je napomenuo da je Vučićevo ludilo uzelo maha, tj da je iz dana u dan sve luđi.

Afera Cvijan, Savamala, Jovanjica, Krušik su samo neke od gorućih tema u Srbiji koji tzv. slobodni medii guraju u stranu a bave se dnevnim spinovima Aleksandra Vučića. Načelnik generalštaba je istupio protiv SNS vlasti i njihovog ludila a šta je sve još rekao i otkrio u emisiji, ostavljamo vamo da saznate.

U emisiji su pokrenute i teme oko toga kako i na koji način cure informacije oko afera i ko će uspeti da sluši Aleksandra Vučića i koja tema će mu doći vlasti.

- Advertisement -

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

  1. OBIČNA LAŽ, OVAJ KVAZIGENERAL PORNOS , OSOBA KOJA JE BILA DUBOKO SLUGERANJA NATO PAKTA, OVAJ BEDNIK NEMA PRAVO DA GOVORI NI O ČEMU, ON JE BEDNIK , KAO I NJEGOVA IZDAJNIČKA STRANKA, BEZ OBZIRA ŠTA DA ON PRIČA JE BEZVREDNO, JER JE ON BEZVREDNA LIČNOST…..

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: