29.8 C
Belgrade
nedelja, 25 jula, 2021

POSLEDNJI SNS TRZAJI U NOVOM SADU: Andrej sa džipovima terorisao ljude, NAROD SE DIGAO I RAZVALIO IH!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Glavnog odbora Narodne stranke za Novi Sad Borislav Novaković rekao je da su jučerašnji izbori za savete mesnih zajednica ogolili i učinili vidljivom činjenicu da je ovaj grad okupiran. Prema njegovim rečima, lokalna gradska vlast preko institucija kojima upravlja stvara samo privid pravnosti, a suštinski sve odluke donose Andrej Vučić i Zvonko Veselinović.

– Prvo – potpuno je jasno da Andrej Vučić upravlja političkom scenom, a Zvonko Veselinović orkestrira kriminalnim miljeom Novog Sada. Naš grad ne može biti slobodan sve dok Andrej Vučić upravlja svim bitnim političkim procesima i donosi sve važne odluke u gradskoj vlasti. Kao što Novi Sad ne može biti bezbedan grad, ako u njemu potpuno neometano ordinira i deluje Zvonko Veselinović. Ovaj kriminalni dvojac mora biti onemogućen da učestvuje u javnom životu, jer je to osnovna pretpostavka uspostavljanja reda i zakonitosti – kaže Novaković.

Kao drugo navodi lično prisustvo Andreja Vučića u Novom Sadu, na dan održavanja izbora.

- Advertisement -

– To nije nikakva pomoć stranačkim kolegama, kao što se prikazuje u medijima, nego poseta koja ima za cilj da disciplinuje, opomene i pripreti lokalnom odboru SNS-a da “Novi Sad ne sme pasti”! Dakle, Andrej Vučić samo prenosi poruku svoga brata, da se novosadski naprednjaci „ne igraju glavom“!

Treće – Andrej Vučić je lično usmeravao prljavu kampanju lokalnog SNS-a, koja je autentične i nezavisne kandidate građana sve vreme vređala i omalovažavala. Nikada ružnija kampanja nije viđena i vođena u Novom Sadu. Osnovni ton toj netrpeljivosti i agresivnosti dao je upravo Andrej Vučić svojim prisustvom i instrukcijama – kaže Novaković.

Četvrto što doprinosi neregularnosti ovih izbora, prema njegovim rečima, jeste angažovanje kriminalaca u kampanji SNS-a.

- Advertisement -

– Tokom kampanje, direktnom kupovinom glasova, naročito su se isticali lokalni krimosi i lični prijatelji gradonačelnika Miloša Vučevića – Marko Bosanac Boske i Slobodan Milutinović Snajper. Izbori u Novom Sadu ne mogu biti slobodni sve dok kriminalci kupuju glasove za SNS! Peto – protivno svim pritiscima i pretnjama građani Novog Sada su izlaskom na izbore pokazali odlučnost i hrabrost. Novi Sad ne podržava politiku Aleksandra Vučića – kaže Novaković i zaključuje:

– Ono što je SNS doživeo juče samo je nagoveštaj i najava onoga što će se dogoditi na narednim izborima. Pozivamo još jednom tužilaštvo i policiju da temeljno i pažljivo istraže i analiziraju sve elemente kriminalizacije izbornog procesa u Novom Sadu. Novi izbori moraju biti održani u pravno regularnim uslovima ili neće biti izbora. Vreme ćutanja i tolerisanja bahatosti Vučićevog režima je prošlo – kaže Bora Novaković.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti