11.3 C
Belgrade
utorak, 26 oktobra, 2021

POSLE NIKIĆA OPET INCIDENT NA PINKU: SNS drhti, bušni kao balon!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Posle Nikića Šešelj o Doktor Smrti

Nakon Slavka Nikića, režimskom voditelju TV Pink, Predragu Sarapi, dogodio se Vojislav Šešelj. Opet neplanirano, ali dovoljno da vest odjekne kao bomba. Neće biti lako Sarapi da se opravda pred šefovima, jer drugu nedelju zaredom iz njegove emisije se čuju nepovoljni glasovi po vlast. Ovog puta saznali smo da ministar zdravlja, Zlatibor Lončar, odaje državne tajne svojoj ljubavnici, odavno poznatoj po sprezi sa kriminalom.


– Ljubavnica jednog važnog ministra, a taj ministar se zove Zlatibor Lončar – počeo je Šešelj priču.

– Dobro, nećemo sad – pokušao je Sarapa, kojem je Nikić još uvek u glavi, da spreči skandal.

- Advertisement -

– Njegovo ime je zabranjeno ovde – upitao je Šešelj.

– Idemo na teren da vidimo… – prebacio se Sarapa na sasvim drugu stvar usred Šešeljevog izlaganja.

– Nemojte me više zvati – pomalo ljutito je odgovorio Šešelj.

- Advertisement -

– Ne možemo neproverene informacije – reče Sarapa, čija emisija, inače, vrvi od neproverenih informacija, laži, poluistina, afera, tračeva i skandala.

– Ja nisam čovek koji ima „kratak fitilj“, kao pukovnik Nikić, da me isprovocirate pa da napravim nešto što nije planirano – konstatovao je Šešelj.

– Idemo na teren – uporan je bio Sarapa, kojem i sam pomen Nikića budi jezu.

– Nemoj tako da se ponašaš prema meni. Prvo, stariji sam od tebe, mogu ti otac biti, možda i deda ovoj lepoj voditeljki… Ja imam dokaze i neka me tuži ministar Zlatibor Lončar, koji najveće državne tajne odaje Bibi Šekularac – uspeo je Šešelj da saopšti javnosti još jednu aferu vlasti i to baš na bastionu Vučićevog medijskog mraka, TV Pink.

Podsetimo, ministar Zlatibor Lončar, zbog svojih navodnih veza za zemunskim klanom ima nadimak „doktor smrt“. Naime, Dejan Milenković Bagzi, bivši član surčinskog i zemunskog mafijaškog klana, u svom svedočenju, 2006. godine, optužio je dvojicu lekara iz Urgentnog centra za saradnju s Dušanom Spasojevićem i Miloradom Ulemekom Legijom. Svedok-saradnik je naveo nekoliko zločina koje su lekari Miroslav Risović i Zlatibor Lončar, navodno, izvršili na Spasojevićev zahtev, posle čega su bogato nagrađivani.

S druge strane, Aleksandra Biba Šekularac dovođena je još kao tinejdžerka u vezu sa Miloradom Ulemekom Legijom i Dušanom Spasojevićem Šiptarom, ubijenim vođom „zemunskog klana“, zbog čega je hapšena u akciji „Sablja“ 2003. U pritvoru je tada bila nešto više od mesec dana. Prema zvaničnom saopštenju policije od pre 15 godina, smatrala se „saradnikom zemunskog klana“, vrlo moćnom i opasnom devojkom sa Senjaka, iako potiče iz veoma imućne beogradske porodice. Bila je, navodno, najpre Legijina devojka, a zatim Šiptarova. U periodu najveće moći „zemunaca,“ redovno je viđana u prestižnim beogradskim klubovima i na splavovima, uvek se pojavljivala u luksuznim automobilima, često u pratnji pravog konvoja automobila, bila neizostavna na žurkama u sedištu klana u Šilerovoj ulici u Zemunu…

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti