0.9 C
Belgrade
petak, 21 januara, 2022

POSLANIK SNS-A REKAO NE VUČIĆU: Potpisuje inicijativu da se zabrani iskopavanje litijuma!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Dva poslanika SNS potpisuju inicijativu Sava Manojlovića da se zabrani iskopavanje litijuma na teritoriji Srbije, saznaje Danas.

Narodni poslanik i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bratislav Jugović kaže za Danas da će svojim potpisom podržati tu inicijativu.

„Siguran sam da će to uraditi i jedan od osnivača SNS narodni poslanik prof. dr Ljubiša Stojimirović. Biću jedan od mnogobrojnih Čačana koji će podržati ovu inicijativu“, navodi Jugović.

- Advertisement -

On dodaje da je ubeđen da će on i Stojimirović biti deo većine u Skupštini Srbije kada dođe do izjašnjavanja povodom ove inicijative.

„Srbija neće biti rudnik, već zemlja Tesle, Pupina i Novaka. Upravo je to politika predsednika Aleksandra Vučića. Srbija će živeti od poljoprivrede i IT usluga. Alija Sirotanović je simbol vremena, kada je bilo više nepismenih, nego pismenih. U to vreme kao ni u vreme pljačkaških privatizacija se više nećemo vraćati“, naglašava Jugović za Danas.

Podsetimo, Jugović je i ranije najavljivao da je spreman da aktivno učestvuje u narodnoj inicijativi protiv iskopavanja litijuma na teritoriji Srbije.

- Advertisement -
SourceDanas
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti