PORTRET JEDNOG NESOJA – EMIR HADžIHAFIZBEGOVIĆ

Obavezno pročitajte

Znate dragi prijatelji, ja sam odgajan da ljude ne dijelim na ovakve i onakve,misto tako sam odgajan da volim ono svoje, i zato sam danas to što jesam, Srbin, nacionalista, koji je uvjek spreman da brani svoju tradiciju, istoriju, jezik, Crkvu. Isto tako nikada ne bih pokušao da nametnem nekome drugome ono što on ne želi.

A sada da vidimo kakvi ljudi mene i sve nas okružuju. Evo na primjer EMIR HADžIHAFIZBEGOVIĆ. Čovjek je, ako se on uopšte može i nazvati čovjekom, klasičan primjer jednog fašisoidnog srbofobnog nesoja, koji to ne umije da sakrije, i ne samo to, taj iskompleksirani glumac u pokušaju, kome je najveći glumački domet uloga švercera u seriji Lud,zbunjen, normalan se na neki način tim svojim nesojlukom i diči. Pa samim tim kada se nesoj diči svojim nesojlukom, onda ga moramo podići na još veći nivo i nazvati ga splačinom. Jer on to i jeste. A televizija koja je ugostila ovakvu splačinu može se nazvati brlogom, a ne televizijom. Voditeljku ne bih mnogo komentarisao, ali opet moram reći po onoj staroj narodnoj da s kim si takav si, i tu nema nikakve dileme.
EMIR HADžIHAFIZBEGOVIĆ je našoj javnosti i odranije poznat po svojim srbofobnim izjavama, a te izjave se odnose na slabiji pol u srpskom narodu. I tu se vidi sav nesojluk ovog glumačkog isprdka, jer napadom na žene je pokazao sav svoj kukavičluk i primitivizam.

- Advertisement -

Takođe, ko je gledao sinoćnu emisiju u kojoj je učestvovao ovaj intelektualni patuljak, mogao je da primijeti da njegov koeficijent inteligencije odgovara njegovom broju cipela, jer kako drugačije objasniti činjenicu da dotični kretenoid u obliku čovjeka može da brani izmišljeni državni udar? U jednom trenutku sam pomislio da se u tijelu ovog nesrećnika nalazi udbaška splačina Milivoje Katnić, ali ipak to nije bio slučaj, već je HADžIHAFIZBEGOVIĆ to govorio onako iz duše. Ali šta drugo očekivati od nekoga koga zovu „Bakirova pudlica“.

Mali ima takvijeh nesoja kao što je HADžIHAFIZBEGOVIĆ EMIRE!

SELAM ALEJKUM!

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu