33.3 C
Belgrade
sreda, 28 jula, 2021

POPLAVA MIGRANATA: U Beogradu uhapšeno preko 20 ilegalaca! TIHA INVAZIJA NA SRBIJU…

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, danas su tokom redovne akcije koja je sprovedena na teritoriji Beograda, pronašli 23 iregularna migranta, koji su sprovedeni u prihvatni centar u Obrenovcu.

Akcija kontrole ugostiteljskih objekata i drugih lokacija na kojima se okupljaju ilegalci sprovedena je na teritoriji beogradskih opština Stari grad i Savski venac, saopštio je MUP.

Na ovaj način, redovnom kontrolom kretanja i boravka migranata, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije svakodnevno štite ličnu i imovinsku sigurnost svih naših građana, kaže se u saopštenju.

- Advertisement -

Na ovaj način, kako se dodaje, vodi se briga i o migrantima, kojima će u prihvatnim centrima, pored medicinske zaštite, ishrane i adekvatnog smeštaja, biti obezbeđeno poštovanje svih prava.

Velika propaganda laži Aleksandra Vučića uporno sakriva pravu situaciju od naroda Srbije šta se dešava sa izbeglicama u Srbiji, koliko i da li ostaju ovde, a građani su sve više u strahu, ali i besu, što su dve najopasnije emocije kada je neophodno reagovati.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: