15 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

PONIZIO ZDRAVSTVENE RADNIKE: Jednokratna pomoć Vučića! (FOTO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Koliko je idolopoklonstvo i zaluđenost Aleksandrom Vučićem otišlo u nedogled, pokazuje i neverovatna situacija iz Kragujevca. Zdravstvenim radnicima tamošnjeg Kliničkog centra stigla je zabrinjavajuća poruka – da im je lično predsednik Srbije uplatio državnu pomoć od 10.000 dinara.

O tome da li predsednik naprednjaka to može ili ne, da li ima na računu ili nema, o tome nećemo sada. Ono što je nenormalno, ono što pokazuje da je naše društvo otišlo dođavola jeste ta situacija iz Šumadije.

Zamislite trenutak kada lekari i sestre čitaju poruku u kojoj državnu pomoć medicinarima nazivaju „jednokratna pomoć Vučića“…

- Advertisement -

– Nekolicina zdravstvenih radnika UKC Kragujevac dobila je državnu pomoć u iznosu od 10.000 dinara uz koju na obaveštenju iz banke piše: „jednokratna pomoć Vučića“. Iz svog džepa dao… Svaki dan sve više bolesnije – napisala je jedna od doktorki na Tviteru.

Ništa nije vredno ovog poniženja. Medicinski radnici su podneli najveći teret u pandemiji, u ratu sa „nevidljivim neprijateljem“ i nema potrebe klanjati se režimu, pa makar to bilo i slučajno. 

Ljudi, imate li imalo dostojanstva?!

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti