POLUPISMENA, POLUUSMENA I POLUMISLENA: Ana Brnabić se izgubila u lažima, pregoreo mozak! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Javni nastupi fikus premijerke Ane Brnabić ne mogu da prođu, a da se ona ne zapetlja, zbuni i u potpunosti pogubi. Očito da su njeni kapaciteti dostigli maksimum laži, pa više ni ne zna šta priča. U pokušaju da spinuje dokaze koje je Dragan Đilas plasirao u javnosti, a kojima se jasno vidi da naprednjaci uvoze sigurne glasove iz Republike Srpske, Brnabićka u jednom momentu nije znala o čijim glasovima priča.

 

– On očigledno misli da su oni stado koji neko može da upravlja. Kao što misli za mnoge druge ljude da neko njima može da upravlja i da neko može da kupi njegove glasove… njihov… naše, izvinite. Možemo ponovo samo da… – pogubila se premijerka u lažima i zatražila od novinara da opet da izjavu.

- Advertisement -

„U laži su kratke noge“ – glasi narodna poslovica, a kada je u pitanju Ana Brnabić trebalo bi preformulisati: „U laži je kratak jezik.“

Treba razumeti premijerku, od nje se zahteva da svakodnevno smisli nove laži, manipulacije i spinove, a često ne nauči dobro ono što joj Vučić servira, te improvizuje – što je najgora stvar koja može da joj se dogodi, jer se njen nastup u tom slučaju pretvori u fijasko.

Panika koja je i više nego primetna kod Ane Brnabić je opravdana. Izbori se bliže, građani su sve nezadovoljniji, jer ne može da prođe dan a da naprednjaci nešto ne zabrljaju. A jedino što Brnabić zna jeste da sluša Vučića. Ukoliko taj posao izgubi – teško da će se snaći u nekom drugom, gde mora da misli svojom, a ne Vučićevom glavom.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Uhapšeni Srbi na Kosmetu, pronađeni noževi, čekić, sprejevi, srpske zastave…

Službenici tzv. Kosovske policije uhapsili su noćas dvojicu državljana Srbije nakon što su kod njih pronašli pendrek, maskirnu masku,...

Još priča na sličnu temu