Političarka iz SPS-a „iznenadila“ građane na ulici, poklonila im po 5.000 dinara

Obavezno pročitajte

Političarka iz redova Socijalističke partije Srbije Ana Grozdanović pohvalila se na Instagramu „kako je sa omladinom SPS-a iznenadila 100 građana sa po 5.000 dinara, blokčićem, priveskom i olovkom“.

U objavi koju je podelila na ovoj društvenoj mreži možemo da vidimo Anu Grozdanović kako prilazi ljudima na ulici i daje im koverte.

- Advertisement -

„Zahvalila bih se dragim prijateljima koji su uvek tu da podrže svaki moj predlog i finansiraju, kao i ovu akciju. Juče sam sa omladinom SPS-a iznenadila 100 građana sa 5000 dinara, blokčićem, olovkom i priveskom. Za mene će funkcija uvek biti – humana ideja. I nijedna akcija iza koje ja stojim neće biti podeljena našim sigurnim glasačima, već narodu koji je u tom trenutku na ulici“, stoji u objavi.

Instagram/screenshot

Ova politčarka iz redova socijalista postala je poznata javnosti, kada je u novembru 2021. godine, na skupu odbora SPS u Nišu, održala govor u kome je, između ostalog, navela da su „hrišćani pravili katodne i radio cevi“ i da narod treba da se raduje jer će „samo u jednoj sekundi velika svetlost s neba da se pojavi“, zbog koje će ljudi pomisliti da je u toku nuklearni rat.

Godinu dana nakon toga, tražila je da se usvoji zakon kojim bi se kaznio svako ko ostavi loš komentar za predsednika države.

„Zamolila bih svoje političke kolege koji sede u poslaničkim klupama, da dignu glas i izbore se za zakon kojim bi se kaznio svako ko ostavi loš komentar prema predsednku države“, napisala je Ana Grozdanović na svom Instagram profilu.

U postu je navela da bi „dokoni trebalo da se nauče pameti, da se predsednik na svaki mogući način zaštiti, jer je sve ovo planski da bi mu crpeli energiju u trenutku kada su velike odluke pred njim“.

U jednoj od objava na ovoj društvenoj mreži, Ana Grozdanović je ponovo „uzburkala“ javnost i svoje pratioce, jer je saopštila kako će sve samohrane majke sa kojima se sastala u Nišu, a koje su joj pomogle u kampanji, nagraditi sa 50.000 dinara mesečno.

Ana Grozdanović je članica Socijalističke partije Srbije u Nišu od svoje 18. godine. Kao političke uzore navodi partijske kolege Suzanu Paunović i Ivicu Dačića, čija je fotografija i na njenom Instagram profilu.

„Samo Socijalistička partija Srbije kada bi bila na čelu države svi bi živeli bolje, slobodnije, prosto živeli bi kako i treba da živi svaki čovek na svetu, jer je samo socijalizam najbolji program za čovekov život, verujte mi jer ja nisam poslušnik, samo želim da otvorim oči narodu“, napisala je Grozdanović, uz fotografiju na kojoj je sa liderom stranke Ivicom Dačićem.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Ko je radnik u pekari iz Blaca koga je SPS razrešio funkcija zbog pesme o Vučiću

Dejan Dimitrijević, radnik u pekari u Blacu, 30 godina je član SPS-a i nisu tačni navodi da je deo...

Još priča na sličnu temu