13.2 C
Belgrade
nedelja, 2 oktobra, 2022

POLITIČAR OBJAVIO IZ OSVETE: Evo kako je Vučić umešan u posao sa drogom, uzima reket

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Vučićevo ludilo uzelo mah

Gost Slavija info bio je bivši predsednik Generalne skupštine Ujedinjenih nacija i drugi na izboru za sekretara UN Vuk Jeremić, danas predsednik opozicione Narodne stranke. U emisiji Intervju objasnio je zašto je pokrenuo temu revanšizam prema sadašnjem režimu.

Postoji velika opasnost da ako do toga ne dođe onu bez obzira na smenu vlasti postanu gospodari Srbije. Moraćemo se surovo obračunati sa svima tajkunima pre svega šest milijaredra u evrima i nekoliko desetina ozbiljnih milionera koje je ovaj režim napravio. Lustracija će biti ključna u tome počevši od lažnih diploma do porekla imovine ali i zabrane bavljenja javnom delatnošću.

- Advertisement -

To se nakon pada Vučićevom režima mora odmah obaviti kako ne bi bili u prilici da korumpiraju novi sistem. SNS je pokupio najveći šljam i ološ iz Demokratske stranke najviše da bi podsećao narod na prethodni period. Temeljno radiomo na utvrđivanju ko su sve danas milioneri koji 2021 godine nisu imali ama baš ništa a zahvaljujući najviše tenderima danas su to što jesu. Jedna od značajnih firmi u tome je Milenijum tim, koja je 2011 bila pred bankrotom a danas zarade preko milion dinara na sat.

Danas Slaviša Kokeza ima više novca od Miroslava Miškovića dodao je jeremić. U emisiji Jeremić je objasnio i zašto je cena kvadrata u Beogradu nenormalno velika ali i kako ide šema sa pranjem para iz organizovanog kriminala. Sa tim se moramo obračunati jer će sutra naša deca biti prinuđena kod njih da rade. Pored ovoga Jeremić je eksluzivno otkrio koji Vučićev šef BIA trguje narkoticima i šta je pokušao da sakrije i time sačuva najveće.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti