19.7 C
Belgrade
subota, 25 juna, 2022

Policijski čas od četvrtka do ponedeljka?

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Epidemiolog dr Darija Kisić Tepavčević izjavila je danas na redovnoj konferenciji za medije o stanju epidemije koronavirusa u Srbiji da će eventualne nove mere za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 Krizni štab razmatrati u narednom periodu.

Na pitanje da li su tačne spekulacije da će biti doneta mera zabrane kretanja od idućeg četvrtka do ponedeljka, doktorka Kisić Tepavčević je rekla da sve mere koje se donose imaju samo jedan cilj.

- Advertisement -

“A to je da se smanji mogućnost da dođe do kontakta osobe koja je inficirana i one koja je osetljiva”, rekla je ona, a preneo RTS.

- Advertisement -
SourceNedeljnik
- Advertisement -

Srodni članci

2 KOMENTARA

  1. DA NEBI ISPASTAO CEO NAROD ZBOG MALOBROJNIH PRENOSILACA KORONE VIRUSA TREBA ZABRANITI ULAZ I IZLAZ GRADJANIMA U GRAD BEZ KONTROLE NIKO NESME NAPUSTATI SVOJ GRAD BEZ DOZVOLE NADLEZNIH ILI ULAZAK U GRAD BEZ PREGLEDA I UTVRDJIVANJA DALIJE POTENCIJALNI BOLESNIK OD KORONE TAKO BI MNOGO LJUDI ZIVELO SLOBODNO KAO DASE NISTA NE DESAVA NESME NAROD DA TRPI ZBOG MALOBROJNIH PRENOSNIKA ZARAZE ZNACI NA SVAKOM ULASKU ILI IZLASKU U GRAD MORASE POSTAVITI KONTROLNI PUNKTOVI I NECE BITI SIRENJA ZARAZE A NE CEO NAROD I PRIVREDA DA TRPI ZBOG ZARAZENIH ZNASE GDEIM JE MESTO I TREBA IH LECITI ALI I OTKRIVATI JER IMANAS SVAKAKVIH I ZATO BOLJE KONTROLNI PUNKTOVI NEGO POLICIJA VANREDNO STANJE GDE SVI PROPADAMO ZBOG SAKE ZARAZENIH KOJEBI NA OVAJ NACIN BRZO RAZOTKRILO NAROD I PRIVREDA MORA DA RADI I ZIVI SLOBODNO NEUSKRACUJUCI IM PRAVA NA SLOBODU UZ TO NESMESE PRENOSITI ZARAZENI IZ JEDNOG GRADA U DRUGI JER SE MORA TAKO PRENETI ZARAZA I ZARAZA SE SIRITI SVE MORA BITI POD LOKALNOM KONTROLOM BEZ TOGA SAMO NAROD I PRIVREDA TRPE NAJTEZE STETE I SLOBODNO DELOVANJE PRIVREDE I NARODA

  2. A STA CE SE SA NABAVKAMA U PRODAVNICAMA I GRADJASTVA I SNABDEVANJE ISTIH JER SE O TOME RAMISLJA LAKO JE SEDETI PO KUCAMA NEZIVI SE OD VAZDUHA I VODE

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: