NA ULICE! Najavili POLICIJSKI ČAS, i lagali za SMRT PATRIJARHA!

Obavezno pročitajte

Zabrana kretanja, uništenje ekonomije, nemogućnost da se lečimo od drugih bolesti, nametanje fantomskih vakcina… Sve nas ovo (ponovo) čeka ukoliko ne dignemo glas i stavimo do znanja režimu Aleksandra Vučića da se ne igra sa slobodom naroda.
Režimski tabloidi na današnjim naslovnim stranama najavljuju policijski čas od sledeće nedelje, a ukoliko ne bude reakcije naroda, gotovo je izvesno da nas čeka novi totalitarizam.

policij,

Po svemu sudeći, režim planira da narednih dana pooštri mere, a da već sledeće kaže kako one nisu dovoljne i da je neophodno uvođenje policijskog časa.

- Advertisement -

Takođe, juče su režimski mediji, uz medij Nova S objavili kako je Patrijarh preminuo, da bi kasnije to demantovali. A onda se uveče, kao i uvek pojavio ON, i galamio na narod i krivio novinare koji su preneli LAŽNU vest o smrti Patrijarha, da bi, nažalost, ona od danas postala istinita.

Ko je ovde lud i koga pravite budalama? Srpski narod nećete moći. Ovo ludilo zaslužuje izlazak na ulice i pokazivanje neposlušnosti prema vlasti koja torturiše sve građane svoje zemlje, pa čak i njihove glasače.

Ostavite komentar

Najnovije objave

„Bezbožna vlast u Ukrajini otima velike svetinje“: Joanikije o drami u Kijevsko-pečerskoj lavri

Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije sa sveštenstvom i monaštvom u sabornom Hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici služio je danas moleban, molitvu...

Još priča na sličnu temu