20.8 C
Belgrade
petak, 20 maja, 2022

VLAST U STRAHU: Smenili načelnika policije u Nišu, NAROD POBEDIO!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

To je odlučeno na današnjem sastanku ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, načelnika i rukovodilaca Policijske uprave u Nišu na kome su analizirane i predočene sve mere i aktivnosti koje je policija preduzela povodom saobraćajne nezgode u kojoj su 4. januara ove godine dva pešaka poginula na trotoaru kada je na njih naleteo automobil, saopštio je MUP.

Sastanku su prisustvovali i direktor policije Vladimir Rebić i načelnik Uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov. Osim smene načelnika, odlučeno je i da se pojača kontrola saobraćaja u gradu, kao i prisustvo saobraćajne policije na ulicama grada uz pomoć policijskih službenika iz drugih policijskih uprava. „Policijska uprava u Nišu će se obratiti rukovodstvu Grada Niša sa konkretnim predlozima kako bi se poboljšala saobraćajna infrastruktura u gradu“, zaključuje se u saopštenju MUP-a. 

NIŠ,

Devetnaestogodišnji mladić osumnjičen je da je u ponedeljak automobilom „audi“ na trotoaru usmrtio dečaka od 12 godina i jednog 48-godišnjaka na Bulevaru Medijana. Nekoliko hiljada građana protestovalo je u subotu na mestu gde je automobil usmrtio pešake Andreja Pekljušaja (12) i Dejana Ilića (48). Građani su blokirali saobraćaj i u protestnoj povorci otišli do centra grada zahtevajući zaštitu od bahatih vozača i strože kazne za izazivače saobraćajnih nesreća. Nišlija Milan Miljković rekao je novinarima da je on putem društvenih mreža pozvao na protest, pre svega roditelje, jer je, kako je rekao, „dete svakog od nas“ moglo da bude na trotoaru Bulevara Medijana gde je automobil pokosio ljude.

- Advertisement -
Source021
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti