30.8 C
Belgrade
ponedeljak, 26 jula, 2021

POLICIJA SE DIGLA PROTIV VUČIĆA: Spremni na pobunu, da stanu uz narod i da ludilu zatru svaki trag!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Sindikat zaposlenih policije podneo je krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog neprijavljivanja krivičnog dela i počinioca, navedeno je u obrazloženju.

Oni objašnjavaju da su krivičnu prijavi podneli zato što je Vučić putem medija u razgovoru za televiziju Pink, između ostalog, priznao da je više od godinu dana znao za veze ljudi iz vrha vlasti sa kriminalom, ali da je na to ćutao.

„Napred navedeni je ovakvim činjenjem izvršio krivično delo iz člana 332. Krivičnog zakonika Republike Srbije “ Neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca“. Te shodno napred navedenom predlažem gore navedenom javnom tužiocu da postupi po podnetoj krivičnoj prijavi i preduzme krivično gonjenje“, navodi se u obrazloženju prijave.

- Advertisement -

Dosta je diktature, spremni smo na pobunudu dok se diktatoru ne zatre svaki politički trag, nije me strah da li ću završiti kao Vladimir Cvijan, izjavio je jedan od hrabri policajaca.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

2 KOMENTARA

  1. Srbija je dotakla dno kriminala prvi predsednik Srbije je do guše umešan u kriminal i on vešto sa konferencije za štampu daje znak koga treba ukloniti.

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: