-0.8 C
Belgrade
sreda, 19 januara, 2022

POKS RATUJE: Krivična protiv Gojkovića, lažova i manipulatora!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

POKS je podneo krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Somboru, protiv bivšeg predsednika stranke, Žike Gojkovića, zbog falsifikovanja službene isprave i zloupotrebe položaja odgovornog lica, čime je obmanjen državni organ, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, stoji u saopštenju POKS.

– Iako Gojković zna da se pečat nalazi u sekretarijatu POKS gde je uvek i bio, gde mu je mesto i gde je i sada, on je ministarstvu podneo zahtev za izradom novog pečata, jer je stari kako je tvrdio i slagao „izgubljen“. Time je počinio krivično delo zbog koga će odgovarati, ali to ne menja činjenicu da je stari pečat još uvek validan, koliko god on pokušavao kontratužbom da medijski spinuje – piše u saopštenju POKS.

– Mi razumemo njegov gnev što je velika većina stranke dala podršku, a juče pred hiljadu članova i delegata i zvanično izabrala na izbornoj skupštini u Kombank dvorani, Vojislava Mihailovića za predsednika POKS, ali to mu ne daje pravo da se služi lažima i manipulacijama – izjavio je zamenik predsednika POKS, Dušan Radosavljevi

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti