Podmornici ništa nije sveto

Obavezno pročitajte

Danas je 12. mart, godišnjica ubistva bivšeg premijera Zorana Đinđića. Ovaj datum, osvedočeni nekrofil Čedomir Stojković zv. Čeda podmornica (denuncirani agent BIA) u svom maniru grubo je zloupotrebio, položivši cveće na Đinđićev grob sa obeležjima ukrajinske zastave.

- Advertisement -

Da apsurd bude još veći, u tom nekrofilskom pohodu, podržao ga je njegov homoseksualni partner Marko Martinjuk, zamenik ukrajinskog ambasadora u Beogradu, koji mu je i dao novac za kupovinu takvog morbidnog cvetnog aranžmana, s obzirom da je Stojković potpuno bankrotirao i pod teretom je sudskih izvršitelja.

Takođe, Stojković planira da uplovi u emotivnu vezu sa jednim mladim čovekom, koji je ranije bio pripadnik jednog važnog državnog organa, ne bi li preko njega uspeo da dođe do određenih poverljivih podataka. U cilju zaštite istrage, ne može se objaviti ništa detaljnije, ali i to će pre ili kasnije biti predmet javnog razobličavanja.

Inače, Stojković je ušao u stanje akutne paranoje, osvrće se dok se kreće pešice po gradu, umišljajući da ga neko prati. Ali isto tako, dovoljno je racionalan da polako uviđa da je pogrešio, da je ušao u slepu ulicu i da će na kraju završiti u ludnici.

Čedomire, nije ni sada kasno, idi u ukrajinsku ambasadu i sve priznaj. Nisi ti kapacitet za duplu igru.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Akademik Nebojša Lalić na prodaju

Akademik Nebojša Lalić, koji se na predstojećim izborima za novo rukovodstvo SANU, kandidovao za novog generalnog sekretara Akademije, ponudio...

Još priča na sličnu temu