PODMORNICA ZVANIČNO PODRŽAO MILA ĐUKANOVIĆA I NAORUŽAVA NACISTIČKI BATALjON AZOV

Obavezno pročitajte

Bestijalni i psihički poremećeni lažni advokat Čedomir Stojković zv. Čeda podmornica (agent BIA), zvanično je podržao kandidaturu Mila Đukanovića za predsednika Crne Gore.

- Advertisement -

Obrazlažući svoju odluku svom lažnom prijatelju i psihičkom bolesniku Pjotru Nikitinu (agent FSB), Stojković je napomenuo da je odlučio da podrži Đukanovića, na nagovor Nenada Čanka (agent RDB „Tesar“).

Inače, Čanak i Stojković su i dalje intenzivno angažovani na prikupljanju finansijske pomoći za kupovinu oružja ukrajinskom nacističkom bataljonu „Azov“. Stojković uporedo sa prikupljanjem novčane pomoći za zločinački „Azov“, mašta da poseti tu nacističku formaciju i potpuno se „stavi na raspolaganje“ nacistima homoseksualne orijentacije.

Pored toga, Stojković sve više pati zbog sve veće bliskosti između Vladimira Volohonskog, lažnog ruskog opozicionara (agent GRU) i mlađanog Ilje Zernova, novu nadu ruske opozicije u Beogradu, kojeg je inače Stojković nedavno deflorisao.

U svakom slučaju, evidentno je da Stojković širi svoje aktivnosti i van Srbije, direktno se mešajući u izborni proces u Crnoj Gori. Videćemo šta će biti konačan epilog njegove podrške Đukanoviću, i koje su zapravo njegove prave namere i ambicije kada je u pitanju ova republika.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dragan J. Vučićević zapretio štrajkom glađu ako ode u zatvor

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, da...

Još priča na sličnu temu