PODMORNICA RONI PO MULjU

Obavezno pročitajte


Valjevski NVO aktivista i lažni borac za ljudska prava Čedomir Stojković zv. Čeda podmornica, inače denucirani agent BIA, ponovo šokira javnost.

Nakon provedene noći u psihijatrijskoj klinici „Dr Laza Lazarević“, optužio je lažne ruske opozicionare Pjotra Nikitina (agent FSB) i Vladimira Volohonskog (agent GRU) da su oni pustili tu informaciju u javnost, radi kompromitovanja Stojkovića i njegovog udaljavanja iz mogućnosti da se aktivno uključi u novu organizaciju.

- Advertisement -

Naime, Nikitin i Volohonski su od ruskih specijalnih službi dobili zadatak da osnuju novo udruženje „Prijatelji Ukrajine“, pri čemu će finansiranje ove nevladine organizacije biti obezbeđeno iz Rusije.


Pored toga, Stojković je tokom prethodne nedelje na prijavnici britanske ambasade zatražio hitan prijem, navodeći da raspolaže važnim podacima od značaja za britansku nacionalnu bezbednost. Međutim, službenici ambasade Velike Britanije su, shvatajući da imaju posla sa neuračunjivim čovekom koji je u beznađu, pozvali policajca koji je zadužen za spoljašnje obezbeđenje ambasade, koji je naložio Stojkoviću da se odmah udalji.

Šta više može da se očekuje od Čede podmornice, nije lako znati, ali pravo je pitanje zašto nadležne službe u našoj zemlji još uvek tolerišu ovakvo bolesno ponašanje svog agenta.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Akademik Nebojša Lalić na prodaju

Akademik Nebojša Lalić, koji se na predstojećim izborima za novo rukovodstvo SANU, kandidovao za novog generalnog sekretara Akademije, ponudio...

Još priča na sličnu temu