PODMORNICA POTVRDIO PISANjA SRPSKIH PORTALA

Obavezno pročitajte

Čedomir Stojković zv. Čeda podmornica (agent BIA) u večerašnjoj objavi na svom Tviter nalogu, potvrdio je istinitost srpskih portala koji su izveštavali o njegovim aktivnostima.

- Advertisement -

On je doslovno napisao: „Podaci o mom praćenju, sastancima, kretanju, partnerima, privatnom životu i različitim događajima, podeljeni su sa ekstremističkim organizacijama koje su u vezi sa Vagner grupom“.

Ovim je Čeda podmornica potvrdio sve devijantne oblike ponašanja koje je ispoljavao u prethodnom periodu, uključujući i orgijanja sa profesorom Nikolom Samardžićem, advokatom Aleksandrom Olenikom, političarima Milanom St. Protićem, Vesnom Pešić i Nikolom Sandulovićem, bugarskim i ukrajinskim diplomatama i ko zna još s kim.

Zato Čedomire Stojkoviću shvatite, nije sramota biti homoseksualac i nije sramota biti transrodna osoba, ali pogledajte nas sve u oči i iskreno recite da ste to Vi. Podržaćemo Vašu hrabrost i pustiti Vas da tihujete u svojoj efikasnoj „borbi za ukrajinski narod i evroatlantske vrednosti“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Milioni na protestima u Francuskoj, privedeno 80 osoba, povređena 123 policajca

PARIZ – U Francuskoj su danas na protestima zbog reforme penzija povređena 123 policajca i žandarma i privedeno je više...

Još priča na sličnu temu