PODMORNICA DANAS UOČEN U GRADSKOM ZAVODU ZA KOŽNE I VENERIČNE BOLESTI

Obavezno pročitajte

Valjevski NVO aktivista Čedomir Stojković zv. Čeda podmornica, danas je uočen kako ulazi u Gradski zavod za kožne i venerične bolesti u Beogradu, na adresi Džordža Vašingtona br.17 u Beogradu.

To definitivno potvrđuje intenzivna izveštavanja različitih medija da je Čeda podmornica polno oboleo prilikom nedavnog opštenja sa grupom somalijskih migranata u Briselu.

- Advertisement -

Međutim, to ne predstavlja samo opasnost za Stojkovića, već je postao i širi društveni problem, jer je počeo da širi polnu zarazu i na druge građane, od kojih je trenutno najzvučnije ime Nikola Samardžić, profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu. Enigma je da li je Stojković u međuvremenu preneo polnu bolest i svojim homoseksualnim partnerima, ruskim državljanima Pjotru Nikitinu (agent FSB) i Vladimiru Volohonskom (agent GRU), koji su takođe imali grupni polni odnos sa Stojkovićem nakon njegovog povratka iz Brisela.

Zbog svega navedenog, pozivamo nadležne državne organe da konačno reaguju i spreče Stojkovićevo svesno širenje zaraze, jer to predstavlja ozbiljno krivično delo.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Milioni na protestima u Francuskoj, privedeno 80 osoba, povređena 123 policajca

PARIZ – U Francuskoj su danas na protestima zbog reforme penzija povređena 123 policajca i žandarma i privedeno je više...

Još priča na sličnu temu