PODGORICA: Mladić prebijen jer je podigao tri prsta?

Obavezno pročitajte

Više za sada nepoznatih muškaraca napalo je dvadesetogodišnjaka u naselju Siti kvart, objavile su „Vijesti“ pozivajući se na Upravu policije.

Na snimku dostavljenom „Vijestima“ vidi se kako više muškaraca trči za njim bulevarom, jedan ga sustiže, baca na ulicu, a potom ga više njih udaraju rukama i nogama.

- Advertisement -

„Oštećenog smo zatekli na mestu gde je bio incident i radi se na slučaju“, rečeno je iz UP.

Iz Uprave policije nezvanično je rečeno da je dvadesetogodišnjak lakše povređen, ali nije saopšten njegov identitet niti kako je došlo do incidenta.

U medijima se spekuliše da je mladić srpske nacionalnosti, kao i da je napadnut zbog simboličnog pozdrava sa tri prsta.

Na društvenim mrežama objavljena je informacija da je pretučeni momak dobro, a da je u Podgoricu stigao autobusom iz Danilovgrada kako bi se sastao s devojkom.

U objavi na Fejsbuku Vladislav Dajković, nekadašnji član Prave Crne Gore, navodi da je bio u kontaktu s mladićevom porodicom i šta se sve dogodilo po njegovom dolasku u Podgoricu.

Kako je naveo, mladić je po izlasku iz autobusa na stanici kod Delta šoping centra primetio razularenu masu koja se zatrčava na momka u blizini njega, a on, u strahu za svoj život, počinje trčećim korakom da se udaljava s tog mesta.

Počeo je da trči u pravcu policijske patrole, a kako piše u objavi, trideset navijača ga je sustiglo, oborilo na asfalt i nogama ga udaralo po čitavom telu.

U postu na toj društvenoj mreži Dajković navodi da se mladić oseća dobro, ali da ima brojne povrede, hematome i povremene nesvestice.

Takođe piše da tvrdnje da je dizao tri prsta ili mahao trobojkom nisu tačne.

Sourcesputnik

Ostavite komentar

Najnovije objave

SPREMA SE NAPAD NA JAKOVA MILATOVIĆA!

Kako nezvanično saznajemo iz krugova jedne od bezbednosnih službi iz regiona, Jakov Milatović je ozbiljno bezbednosno ugrožen i ne...

Još priča na sličnu temu