PODGORICA: Mladić prebijen jer je podigao tri prsta?

Obavezno pročitajte

Više za sada nepoznatih muškaraca napalo je dvadesetogodišnjaka u naselju Siti kvart, objavile su „Vijesti“ pozivajući se na Upravu policije.

Na snimku dostavljenom „Vijestima“ vidi se kako više muškaraca trči za njim bulevarom, jedan ga sustiže, baca na ulicu, a potom ga više njih udaraju rukama i nogama.

- Advertisement -

„Oštećenog smo zatekli na mestu gde je bio incident i radi se na slučaju“, rečeno je iz UP.

Iz Uprave policije nezvanično je rečeno da je dvadesetogodišnjak lakše povređen, ali nije saopšten njegov identitet niti kako je došlo do incidenta.

U medijima se spekuliše da je mladić srpske nacionalnosti, kao i da je napadnut zbog simboličnog pozdrava sa tri prsta.

Na društvenim mrežama objavljena je informacija da je pretučeni momak dobro, a da je u Podgoricu stigao autobusom iz Danilovgrada kako bi se sastao s devojkom.

U objavi na Fejsbuku Vladislav Dajković, nekadašnji član Prave Crne Gore, navodi da je bio u kontaktu s mladićevom porodicom i šta se sve dogodilo po njegovom dolasku u Podgoricu.

Kako je naveo, mladić je po izlasku iz autobusa na stanici kod Delta šoping centra primetio razularenu masu koja se zatrčava na momka u blizini njega, a on, u strahu za svoj život, počinje trčećim korakom da se udaljava s tog mesta.

Počeo je da trči u pravcu policijske patrole, a kako piše u objavi, trideset navijača ga je sustiglo, oborilo na asfalt i nogama ga udaralo po čitavom telu.

U postu na toj društvenoj mreži Dajković navodi da se mladić oseća dobro, ali da ima brojne povrede, hematome i povremene nesvestice.

Takođe piše da tvrdnje da je dizao tri prsta ili mahao trobojkom nisu tačne.

Sourcesputnik

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu