26.9 C
Belgrade
ponedeljak, 16 maja, 2022

PODGOJILI SE KAO KRMCI DOK NAROD GRCA OD SIROMAŠTVA: Kako je plata od 550.000 dinara PROMENILA JORGOVANKU TABAKOVIĆ!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Njene promene bile su upečatljive. Dok je od 1998. do 2000. u drugoj vladi Mirka Marjanovića obavljala funkciju ministarke za ekonomsku i vlasničku transformaciju, Jorgovanka Tabaković je imala kratku kosu, strog poslovni stil ju je i tada krasio.

Nakon što je 2008. postala članica poslaničke grupe “Napred, Srbijo” i pridružila se Srpskoj naprednoj stranci, Jorgovanka je promovisala nov izgled čiji je centralni deo bila elegantna punđa. Ta frizura je godinama unapred mnogima bila asocijacija na nju.

- Advertisement -

Jorgovanka 2012. preuzima funkciju guvernera Narodne banke Srbije sa starim izgledom, ali samo nakratko. Ubrzo je usledila značajna promena njenog imidža.

Najveće iznenađenje je priredila kad se pojavila sa paž frizurom. Punđa je te godine definitivno otišla u zaborav. Centimetri kose manje učinili su da guvernerka izgleda mlađe i energičnije.

U internet anketama u kojima se glasalo za staru i novu Jorgovanku, pobedila je ova druga.

- Advertisement -

I danas je na funkciji guvernera Narodne banke. Pohvale koje je nakon promene 2012. dobila na račun svog izgleda, ohrabruju je da ništa drastičnije ne menja na sebi.

Frizura je ista, samo nam često predstavlja njene različite varijante.

Jorgovanka Tabaković ima najveću platu u javnom sektoru Srbije, u iznosu od neverovatnih 535.323 dinara! Ona visinu svoje plate pravda na ovaj način: „Moja plata je srazmerna odgovornosti koju nosim!“

- Advertisement -
SourceInfoklix
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: