POČINJE GLAD U SRBIJI: Zaključavaju namirnice u marketima!

Obavezno pročitajte

Vučićeva Srbija postala je zemlja gladi, a ideologija siromaštva pretočena je u model autoritarne vlasti u kojoj veliki vođa nasilno upravlja građanima od kojih petina njih nema dovoljno sredstava ni za hranu. Ti ljudi su bukvalno gladni, svesno i namerno ubijena im je nada da će ikada živeti životom dostojnog čoveka, a ceo život im se svodi na iščekivanje ponižavajuće milostinje velikog vođe. Oni strahuju da im ni to neće biti udeljeno ukoliko ne budu ponizni, poslušni i ukoliko se pobune i kažu DOSTA!

U velikim gradovima, celo proleće i leto sanduci sa sladoledom svih proizvođača koji su bili postavljeni na otvorenom ili ispred maloprodajnih objekata bili su sve vreme zaključani, jer su se nesrećni prodavci plašili masovne krađe sladoleda što onda oni moraju da nadoknade iz svog džepa svojim gazdama… A jedan sladoled na štapiću ili kornetu koštao je između 70 i 160 dinara ili 0,6 do 1,3 evra!

Šokirani strani turisti punili su društvene mreže zastrašujućim fotografijama i snimcima sladoleda pod ključem u velikim gradovima – i tako su celom svetu pokazivali pravu sliku Vučićeve Srbije!

- Advertisement -

Ali tu nije kraj – situacija je sve gora i gora! Najnovije scene i fotografije iz maloprodajnog lanca IDEA svakom normalnom čoveku nameću pitanje – da li nam je i definitivno stigla masovna glad?!U supermarketima zaključavaju soseve u strahu od krađe FOTO: Direktno.rsU supermarketima zaključavaju soseve u strahu od krađe FOTO: Direktno.rs

Naime, u ovim marketima menadžment je zbog straha od masovne krađe počeo da zaključava takozvanu luksuznu robu za koju strahuje da može biti predmet masovne krađe gladnog naroda!

U tu, u Srbiji luksuznu robu,verovali ili ne, spadaju i sosevi kao sastojci za pripremu italijanske, inače jeftine hrane! Cena ovih soseva je 3,5 evra!

Šta je sledeće? Da li će uskoro kasirka iz zaključanog sefa da vadi zejtin koji je skuplji nego u Švedskoj, ako ga zatražite? Ukoliko neko kupi pola kilograma svinjetine ili junetine, da li će mu uskoro trebati privatno obezbeđenje da bi bez straha napustio prodavnicu i stigao do svog doma?

Ovo je slika Vučićeve Srbije… Mislite o tome!

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu