30.8 C
Belgrade
sreda, 4 avgusta, 2021

POČEO TEROR I U SRBIJI: Terali je da nosi masku iako ne sme, ONESVESTILA SE u Domu zdravlja!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Mnogo ljudi, čak i zdravi, loše reaguju na oskudicu kiseonika kao posledicu nošenja maske preko usta i nosa.

Marina Ignjatović iz Beograda je preživela veliku dramu u Domu zdravlja u Kaluđerici, a njena majka Dragica je ispričala redakciji Srbin.info sa kojim problemima se suočavaju ovih dana dok idu na ispitivanja pokušavajući da otkriju šta je uzrok njenih velikih zdravstvenih problema.

„Moje dete je prošle srede provela celu noć na VMA jer je pala u nesvest. Pustili su je kući, nisu joj nikakve posebno preglede uradili ni otkrili razlog zbog čega joj je bilo toliko loše. Međutim, ponovo joj je pozlilo u subotu i Hitna služba je odvela na VMA, tada smo uradili neke preglede.

- Advertisement -

U utorak je otišla u Dom zdravlja u Kaluđerici na dodatne preglede, bilo joj je jako loše pa su je pustili preko reda na pregled doplerom, u sredu je opet otišla na dodatne preglede, ali insistirali su da stavi masku iako ona ne može da je nosi jer joj je muka, povrća i pada u nesvest. Nisu hteli da je puste u Dom zdravlja. Rekla je da su je juče pustili, da je već bila prethodnog dana, ali lekarka je insistirala da stavi masku.

I opet je pala u nesvest i pa su trčali oko nje!

Njoj je jako loše, a oni umesto da joj pomognu i otkriju uzrok, insistiraju na masci sa kojom joj je još gore. Mogla je da udari glavom kad je pala u nesvest, da pogine! Koga oni leče?

mask,
- Advertisement -

Ne leče mlađe i one koje treba hitno lečiti jer imaju velike probleme nego čekajju starce da im daju vakcine protiv sezonskog gripa – očajna je Marinina majka Dragica.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti