POČELO JE: Uhapšen predsednik Opštine Budva Milo Božović

Obavezno pročitajte

PODGORICA – U akciji Specijalnog policijskog odeljenja (SPO) priveden je predsednik Opštine Budva Milo Božović, kome se na teret stavlja krivično delo stvaranje kriminalne organizacije, prenela je TVCG.

Državni tužilac i portparol Vukas Radonjić kazao je da po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, uz podršku i pomoć agencije Evropske unije za saradnju i sprovođenje zakona (EUROPOL), Specijalno policijsko odeljenje, uz logističku i operativnu pomoć Protivterorističke jedinice policije, preduzima mere i radnje u okviru izviđaja u dva krivična predmeta.

- Advertisement -

„O eventualnom lišenju slobode određenih lica i rezultatima mera i radnji koje su u toku, javnost će biti blagovremeno obaveštena“, kazao je Radonjić, prenosi Tanjug.

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) naložilo je hapšenje više osoba u nekoliko crnogorskih gradova. Akcija je počela jutros u četiri sata. Prema nezvaničnim saznanjima TVCG, jedan od ta dva predmata odnosi na šverc velike količine droge

SourcePolitika

Ostavite komentar

Najnovije objave

Razvojni put Dijane Hrkalović: Od državne sekretarke do „Vile na skaju“

Bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Dijana Hrkalović, koristila je telefon sa 'skaj' aplikacijom skrivajući se iza nadimaka...

Još priča na sličnu temu