27.8 C
Belgrade
ponedeljak, 8 avgusta, 2022

POČELO JE: Srbija se umirit’ ne može! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Navijači Partizana, oni stacionirani na istočnoj i zapadnoj tribini stadiona u Humskoj, sinoć su zagrmeli i na evropskom meču crno-belih. Na utakmici protiv slovačke Dunajske Strede skandirali su predsedniku Srbije, „Vučiću, pederu“, nakon čega su pokušali da ih utišaju huligani sa juga, kao i policija. Nisu uspeli u tome, pa su sa istoka pobegli glavom bez obzira, što je glavna tema na društvenim mrežama.

Navijači Partizana su pustili glas, pokazali su da ih huligani ne mogu utišati, pa su ih sa istoka najurili na jug. Ne žele oni kojima je crno-bela boja u srcu da savijaju kičmu, prkosili su Vučiću i huliganima, posle čega su, nema tu nikakve dileme, izazvali novu paniku kod predsednika Srbije, ali i njegovih poslušnika.

Dan posle meča na tu temu se još jednom oglasio Vladimir Vuletić, bivši potpredsednik FK Partizan, inače osnivač pokreta „Crno na belo – za pravednu Srbiju“. Podelio je snimak „bežanije“ huligana sa istoka, uz citat iz rodoljubne pesme „Boj na Mišaru“.

- Advertisement -

„Niti ide Kulin-kapetane,
niti ide, niti će ti doći,
nit’ se nadaj, niti ga pogledaj.
Rani sina, pak šalji na vojsku
Srbija se umirit’ ne može!“, naveo je Vladimir Vuletić na Tviteru.

I zaista, svaki dan svedočimo sve većem buntu ljudi u Srbiji, narod izlazi na proteste, prkosi državnim i lokalnim funkcionerima, a sada su glas digli i navijači.

Ko je sledeći?

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti