19.7 C
Belgrade
subota, 25 juna, 2022

POČELO JE: Prvi protest u vanrednom stanju u Srbiji (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Opštine Stari grad Marko Bastać u pratnji još desetak ljudi je otišao u Centar za socijalni rad u Beogradu, sa namerom da od direktorke Zorice Pavlović dobije odgovor gde su paketi pomoći za penzionere sa Starog grada sa primanjima ispod 30.000 dinara.

Pre šest dana saopšteno je da je u Beogradu počela podela paketa pomoći za penzionere čija su mesečna primanja ispod 30.000 dinara. Marko Bastać, predsednik Opštine Stari grad, međutim, navodi da se toj opštini javilo 500 ljudi, koji ispunjavaju uslove, a nisu dobili paket.

- Advertisement -

“Nije to problem samo Opštine Stari grad, već i drugih. Niko neće da nam odgovori ko deli te pakete i po kojim spiskovima, kao što se prave blesavi kada ih pitamo zašto paket nisu podeljeni”, naveo je Bastać.

On je rekao da danima pokušava da dođe do direktorke Centra za socijalni rad Beograd Zorice Pavlović, ali da službenici Centra navode da je van zgrade i da mu spuštaju slušalicu.

Ni danas Bastać nije uspeo da razgovara sa Pavlovićevom, a u Centru su mu rekli da u vreme ove krize direktorka ne prima stranke i klijente, te da zakaže telefonski sastanak.

- Advertisement -

“Zanima me šta se dešavalo prethodnih 10 dana kada sam zvao i kada su mi zaposleni spuštali slušalicu. Dirketorka ovog centra će krivično odgovarati, jer je svoj posao stavila u službu SNS. Imamo dokaze da spiskovi penzionera i paketi nisu poslati u Opštinu Stari grad, već su završili u opštinskom odboru SNS”, rekao je Bastać.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti