POČELO JE: Prvi naprednjak osuđen na doživotnu!

Obavezno pročitajte

Osuđen na doživotnu robiju zbog otmice Monike Karimanović, Ninoslav Jovanović, uhapšen je kod groblja u svom rodnom selu Malči, a na društvenim mrežama pojavljivale su se se informacije da je član Srpske napredne stranke.

Malcanin clan naprednjaka?

Policija privodi Ninoslava Jovanovića (Foto: Jutjub)

- Advertisement -

Dok je događaj bio aktuelan na netu se pojavila slika na kome se Mesni odbor SNS u Malči obraća članovima svoje partije u kome navodno piše.

“Ovim putem vas pozivamo da se u našim prostorijama izjasnite o daljem statusu našeg dugogodišnjeg člana Ninoslava Jovanovića u našoj stranci. Smatramo da je neophodna reakcija našeg Mesnog odbora kako bismo sprečili negativan uticaj na biračko telo u izbornoj godini, te želimo da preko OO Pantelej i GO Niš izdejstvujemo momentalno isključenje iz stranke Ninoslava Jovanovića, poznatijeg kao “Malčanski berberin”.

Međutim, ostaje pitanje da li je Ninoslav Jovanović bio član SNS-a ili je ovaj letak koji kruži internetom falsifikat.

Ipak, i posle presude je osvanuo status koji je zapalio društvene mreže, a to je da je prvi član SNS osuđen na doživotnu robiju.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Gašić doneo naredbu o produženju roka za predaju nelegalnog oružja

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić doneo je naredbu o produženju roka za predaju nelegalnog oružja. Kako je navedeno u „Službenom...

Još priča na sličnu temu