24.9 C
Belgrade
subota, 2 jula, 2022

POČELO JE: Okršaj naroda i naprednjaka koji brane ljudima da prisustvuju skupštini

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Danas se u Kuršumliji opet desio incident jer zbog pokušaja zabrene građanima da prisutvuju sednici. Zašto?

Oni koji toliko dobro vode ovu opštinu da je ona ekonomski tigar Toplice izgleda se stide i plaše od 2 odbornika opozicije i naroda koji gleda i neometa sednicu? Istina je da su odbornici i rukovodsvo piuni jednog čoveka i opasno se plaše da građani vide i čuju kakve se pljačke i prevare rade u opštini i da stvarnost nije ono što plaćenički mediji prikazuju. Naime zbog nekog papira-obaveštenja zalepljenog na staklo portirnice, koji pri tom nije potpisan i nije neoveren.

- Advertisement -

Dakle na osnovu pravno beznačajnog dokumenta, koji vredi koliko i pisanje po tarabi, obezbeđenje je maltretiralo građane po nalogu predsednik SO Kuršumlija Slavimira Mihajlovića i pokušalo da im zabrani da prisustvuju sednici skupštine. Ko je naredio obezbeđenju da je ulaz građanima zabranjen, kad i na bezvrednom dokumentu o tome nema ni slova. Poslovnikom i Statutom je definisano da su sednice javne.

Toliko su sposobni da ni sa 2 odbornika opozicije ne mogu da se izbore. Prete im, fizički napadaju, falsikuju zapisnike a sada je ovo neki buzdovan odlučio da zabrani na svoju ruku prisustvo građana ali i snimanje sednica. Zašto kad ste čisti? Predsednik skupštine Slavimir Mihajlović je toliko ,,pismen“ da je izjavio da sednicu snima javni servis i nema potrebe da je snimaju drugi. Za nepismene je privatna televizija javni servis! Televizija TVK inače od 2012 ne snima sednice. Uživo prenosi ne postoje. TVK samo u zadnje vreme snimi pa skrati, nekad i ne pusti ili pusti pa izbriše snimak sa svoje fb stranice, kao što je slučaj sa poslednjom sednicom, a narodu je laži dosta i reakcije su ovakve.

Ne samo što narodu ne daju da prisustvuje već ,,pismeni“ predsednik SO odbornicima ne daje pravo odborniku na povredu poslovnika, deli opomene i izbacuje odbornike sa skupštine zbog snimanja telefonom a da ne zna ni on ni odbornici koji su glasali za isključenje da snimanje nijednim aktom nije zabranjeno. Neznanje, nesposobnost, bahatost i poltronizam i STRAH od istine.

- Advertisement -

Da li se šlihta tajkunu jer mu je zaposlio ćerku ili šta je u pitanju, videće se. Pri tom Mihajlović bezočno LAŽE odbornike i građane da su snimanja zabranjena od kad je on predsednik skupštine, a vi kao čitaoci ste gledali veliki broj snimaka koji demantuju ove laži. Međutim falsifikovanje zapisnika i druge radnje koje su u nadležnosti predsednika skupštine su zaboravili da ubace u poslovnik pa epilog sledi.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti