POČELO JE: Navijači blokirali Terazije! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Navijači Partizana blokirali Terazije

Za razliku od protesta građana Srbije protiv režima, RTS koga plaćaju svi građani Srbije izveštavao je sa protesta navijača Partizana koji su blokirali Terazije protestujući ispred FSS.

Vučelićevi grobari su se okupili na Terazijama ispred adrese u kojoj se nalaze prostorije Fudbalskog saveza Srbije, gde su održali protest.

Pristalice crno-belih su protestovali i pre nekoliko dana ispred Kuće fudbala u Staroj Pazovi.

Nezadovoljni su suđenjem na mečevima Partizana i Crvene zvezde, smatraju da njihov klub nije u milosti arbitara, dok je obrnuta situacija kada je u pitanju Zvezda.

Podsetimo i da je FSS je u subotu kaznio dvojicu arbitara, Lazara Lukića i Miloša Đorđića, koji su napravili veliki propust i nisu dali crvene kartone igračima Zvezde na poslednja dva duela crveno-belih.

partizan

Zanimljivo, ovaj tekst su objavile Novosti, snimao RTS. Glavni urednik Novosti i direktor crno belih je Milorad Vučelić koji je bio direktor-cenzor na Javnom servisu za vreme Miloševića, a danas je uspešan milioner.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Od Kazablanke do Majdana – pakleni plan za Srbiju

Svedoci smo da je usled haotičnih globalnih dešavanja Srbija, a posebno Beograd, postao Meka za najjače obaveštenje službe sveta...

Još priča na sličnu temu