12.8 C
Belgrade
subota, 27 novembra, 2021

POČELO JE I U SRBIJI: Vlasnica traži radnika, obavezna kovid propusnica!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nije bilo teško pretpostaviti da će nakon uvođenja kovid propusnica u Srbiji koji na papiru važe samo za ugostiteljske objekte njihova obaveza preći i na druge sektore.

Kako vreme odmiče tako i vlast u Srbiji zajedno sa kriznim štabom zateže obruč oko većinskog dela stanovništva Srbije koji se nije vakcinisao, ucenjujući ih na razne načine pored toga što ih svakodnevno zastrašuje raznim dezinformacijama.

Dok mnogi građani protestuju protiv uvođenja kovid propusnica, dok ugostitelji zatvaraju svoje lokale od 22h i planiraju da iduće nedelje zatvore svoje objekte od 20h jer je Krizni štab doneo odluku da produži važenje propusnica neki su čini se ne samo prihvatili surovu realnost već je i sprovode.

- Advertisement -

Naime, na facebook stranici “Pijace Kikinda” na kojoj se postavljaju razni oglasi za kupovinu i prodaju pojavio se oglas kojeg je postavila vlasnica “Rođendaonice Čarobni Dvorac” koja se nalazi u Kikindi.

Ono što je neverovatno jeste da je jedan od navedenih, tačnije jedini naveden uslov za rad “obavezno posedovanje kovid propusnice”.

Da li je ovoliko malo vremena bilo potrebno od kada su uvedene kovid propusnice u Srbiji da neko ne samo da ih prihvati već da ih zahteva od svojih zaposlenih čini se da jeste i to je vrlo zabrinjavajuće.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti